sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

MK Trylogi

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Gutek
-#

MK Trylogi

Post autor: Gutek »

Hej !! mam wielką prośbę mianowicie : Jak by ktoś mógł to w dziale Gry na PSX --> Mortal Kombat Trylogi niech umiesci link ( 1 tylko ) z całą grą MKT ponieważ ja nie mogę ściągać 4 partów po ściągnięciu 2 partu wyskakuje mi jakiś błąd i już 3 partu nie mogę ściągać :/ Więc plsss Dajcie całą gre w jednym pliku z góry thx jak cos pisac na GG : 3561498 i przedstawić się jako "Specjalista od MKT" :D
elo ziomki :D

Awatar użytkownika
cloud18
-#
Kontakt:

Post autor: cloud18 »

to nie będzie zbyt łatwe ponieważ gra na pewno zajmuje co najmniej 100 mb a co za tym idzie rapid share albo odsiebie nie pozwala na wysyłanie tak dużych plików jedyne co mozna zrobic to poprosic autora o umieszczenie ich na innym serwerze hostujacym pliki albo jeśli oczywiście autor ma taka możliwość jakiś ftp.
Obrazek

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Zajrzyj do tematu z grą, dodany FTP. Serwer nie powinien być przeciążony, jeśli taki komunikat sie pojawi to proszę próbować o nietypowych porach.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

Spróbuj to :
(PSX) Mortal Kombat Trilogy - v1.0 (NTSC-U) 339mb compressed

Kod: Zaznacz cały

http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?p=1057#1057
Ostatnio zmieniony pt 12 gru, 2008 11:05 przez michael69, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

michael69, koduj linki w znacznikach

Kod: Zaznacz cały

i tutaj nie podaje się linków tylko odnośniki do tematów z grami w dziale Pobieralnia.

ODPOWIEDZ