sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Szukam gry lub jej nazwy

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

dados12
-#

Szukam gry lub jej nazwy

Post autor: dados12 »

elo.Poszukuje gry. Pamiętam że jeszcze jak miałem ps1 grałem w pewne gry.
1. Była w magazynie o grach na ps1 to była taka krótka produkcja. Chodziło się takim chłopkiem dziwnym po kwadratach i piasku z łopatą i zbierało się diamenty. Podkładało się bomby i jakies dynamity żeby przejść przez zamknięte przejscie. Bylo tam pełno leveli. Jak sie nie myle to cos sie nazywało rocky games czy jakos tak ;). Ta gra jest dla mnie bardzo ważna.(gra była w 2d postac widziano od przodu)
2. pamiętam że chodziło się w 3d jakimś liskiem z mieczem czy cos takiego i pamiętam że jak się weszło do pewnego domu i nacisło przycisk w wannie to można było otworzyc przejscie. Sory że tak mało ale to było jakos 10 lat temu ;] (chce odświerzyć dzieciństwo itd :mrgreen:

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Pierwsza gra to Rock'n'gems (Net Yaroze) :arrow: http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=602& ... net+yaroze. Druga zaś to Kingsley's Adventure.

dados12
-#

Post autor: dados12 »

dzieki wielkie razem z tomba moje najlepsze gry dzieciństwa :lol:

morgiel1
-#

Post autor: morgiel1 »

Witan a ja poszukuje takiej gry pamiętam tyle ze noo grafika byla fajna i bylo duzo misji jezdzilo sie czlogiem i po miscie polanach i tak dalej i jezeli chcialo sie to mozna bylo tam roboty takie i inne czolgi szli e mnom i tak dalej xd

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

Panzer Front?

ODPOWIEDZ