sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Poszukiwania Gry PSX(1) Samochodowa-Strzelanka -Wspomó&

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

JacobJakub
-#

Poszukiwania Gry PSX(1) Samochodowa-Strzelanka -Wspomó&

Post autor: JacobJakub »

Witam. Poszukuję Pewnej Gry. Już śpieszę tłumaczyć/ Niegdyś gdy byłem młodym brzdącem a PlayStation 1 kosztowało po 700zł i było sprowadzane do polski tonami tatusiek zakupił mi takowe i od razu przerobił gdyż usłyszał o fajnej rzeczy że za 100 zł można mieć około 39 gier a nie 5 -8 max :( Ja akceptowałem wszystko. Nie miałem wtedy gustu, co lubię a co nie. W Wieku około 7 lat (Rok Bycia danej gry w takim razie to od 1999 do 2003 max) dostałem Pewną grę wyścigową. Polegała na tym że wybierałeś swojego BOHATERA(Pamiętam tylko grubaska w niebieskiej hawajskiej koszuli, szalonego mechanika w pomarańczowym kaftanie, i takiego opalonego cwaniaczka w okularkach słonecznych, A samych bohaterów było więęęcej) który posiadał swój pojazd z możliwością rozbudowy do niesamowitej przepychu ilości Broni(ww. grubasek miał starego kombi gdzie jego "Special Gun" był Wyrzutnia Uli Albo same ule... Wiem że zawsze paraliżowałem gości i była radocha). No i co? Robiłeś Make Up i Ruszałeś w bój. Lecz niestety czasy się zmieniły. Ja pozapominałem już o tej starej, acz pięknej budzącej wyobraźnie i radość, technologi i zastąpiłem ją nowością. Sama ta gra jest Zasadami i Rodzajem bardzo podobna do serii Vigilante 8(http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=983). Gdy Widzę tą wyrzutnię rakiet wystającą obok ściany bocznej auta to aż łezka mi się kraje. Więc dlatego proszę was. Podawajcie mi JAKIEKOLWIEK Propozycje. Tytuły. Screeny. Zobaczymy Wszystko. Ja Sam Sprawdziłem około 800 pozycji na platformę PSX i nic. To Tyle. Jeśli zaistnieją jakieś pytania.. Chętnie Odpowiem. Pozdrawiam. Z góry dziękuje
JacobJakub.

Awatar użytkownika
GENESIS
-#

Post autor: GENESIS »

Być może jest to Rouge Trip albo któraś z części Twisted Metal. Pamiętam że w drugiej części Vigilante 8 była postać ktora wysyłała do ataku rój pszczół. Masz trzy propozycje, teraz tylko pogoogluj :mrgreen: .

JacobJakub
-#

Jak Narazie Tytuł Vigilante 8 Odpada (sama gierka jest niezła :P)) aczkolwiek twoja porada z tym grubaskiem i ulem budzi pewne wspomnienia. Napewno nie ma trzeciej części Vigilante 8 bo wiem że jest 2 ale oglądając ją wogóle nic mi nie świta.

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Też w to grałem, i dołączam się do prośby (jednak z wyrzutnią uli to mi się nie pomyliło, i tam była :D)

JacobJakub
-#

To Jakbyś mógł Witold to weź sprawdź te 2 wersje Rouge Trip a ja skończe załatwiać Vigiliante 8 2 gdyż nasze linki z forum wygasły :(

ODPOWIEDZ