sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, pethelp rabat -15% QSKES7C3

nowe linki do Crash Team Racing

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

patryk17
-#

nowe linki do Crash Team Racing

Post autor: patryk17 »

Ma może ktoś nowe linki do Crash Team Racing be te co są nie działają już. Najlepiej wersja PAL

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

jak to nie działają, wszystkie te które są tam zamieszczone w pełni są sprawne
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Seba-S91
-#

Post autor: Seba-S91 »

Nie byłbym taki pewny czy działają te w wersji PAL, ponieważ już ściągałem je i z każdym jest coś nie tak :-( . Z jednym linkiem było już blisko ale znowu gdy się uruchamia grę to jest wyświetlany napis na środku ekranu, leci muzyczka i nic się więcej nie dzieje :-( . Proszę o umieszczenie jakiegoś pewniaka w wersji PAL. Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Seba-S91, to że zawiesza się niekoniecznie musi być winą obrazu. Odpalasz to na emulatorze czy konsoli?
SCEE™

Seba-S91
-#

Sory że piszę dopiero teraz ale nie miałem możliwości wcześniej :-( . Ściągałem wszystkie jakie są na stronie, oczywiście wszystkie w wersji PAL, odpalałem je na emulatorze i nic, myśląc że może na playstation będzie dobrze (wersja slim) nagrywałem za pomocą alkohola na płytkach verbatim i nic:-(. Najbliżej celu byłem z linkiem Zohana gdzie gra się uruchamia lecz jest wyświetlany napis na środku ekranu, nie pamiętam już jaki i leci muzyczka początkowa, nic więcej się nie dzieje :-( . Mam wielką ochotę pograc w tę gierkę ponieważ kiedyś ją miałem i wiem że fajnie się w nią gra, ale niestety ciągle jest coś nie tak :-( . Proszę o pomoc lub umieszczenie na stronie jakiegoś pewniaka w wersji PAL oczywiście. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Poszły nowe linki z setu Redumpa, gra będzie działać na 100%. W innym wypadku masz zjechany laser.

Seba-S91
-#

Wielkie dzięki kolego za te linki :mrgreen: . Jak tylko znajdę trochę wolnego czasu to zajmę się tą gierką, mam nadzieję że w końcu uda mi się trochę w nią pograc :-) .

ODPOWIEDZ