Jako, że jestem nowym użytkownikiem, to z góry przepraszam jeżeli temat o podobnej grze był, ale szukałem i niestety nic nie znalazłem.
Otóż w roku 2000, czyli dość dawno temu grałem w pewna grę, niestety nie pamiętam dokładnie co to był za gatunek, coś z pogranicza survival/horror. Nie jestem w stanie wszystkiego określić dokładnie, ponieważ miałem wtedy 6 lat

Z dogłębnej analizy wspomnień z tamtych lat przypominam sobie pierwszy poziom tej gry, były to bagna/mokradła prowadzące do starego mostku, który potrafił załamać się pod nogami, no i analogicznie lądowało się na ziemi. Pod koniec poziomu była mała chatka do której chyba się wchodziło, przypominam sobie także psa lub psy, które atakowały jeżeli się do nich podchodziło. Nie wydaje mi się, że można było tam używać jakiejkolwiek broni, choć mogę się mylić. Gra miała dość mroczny klimat, graficznie wszystko wyglądało na ciemne i ponure, dominował kolor ciemnej zieleni.
Na koniec poziomu lądowało się chyba w wodzie.
Wybaczcie za ten chaotyczny i dość skromny opis gry, ale mam nadzieje, że ktoś kojarzy coś podobnego i wypowie się w tym temacie.
Dzięki z góry za pomoc
Pozdrawiam : )