sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Proszę o reup

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Fanatyk
-#

Post autor: Fanatyk »

Można prosić o reup : Resident Evil 1 - Pal-e, Legacy of Kain: Soul Reaver PL i Harvest Moon: Back to Nature (v1.1) [PAL] [SLES-02781].

Awatar użytkownika
kerm
-#
Kontakt:

Post autor: kerm »

Jeśli nikt Ci tego nie wrzuci to ja mógłbym (tylko podaj na jaki serwis chcesz), ale dopiero po 28 lipca bo mnie od jutra nie ma w kraju. Mam jeszcze pytanie czy ten Resident musi być koniecznie PAL ?
Pomogłem daj +

Polecana strona:
--> https://facebook.com/DobryNaciag <--
PlayStation SCPH-7002
PlayStation 3 320GB
PlayStation Portable 3004 6.60 PRO-B10.fix1

Awatar użytkownika
Fanatyk
-#

OK. To zróbmy tak, że jeśli do twojego powrotu nikt mi tego nie wrzuci, to wtedy się jakoś dogadamy. ;-)

Awatar użytkownika
kerm
-#
Kontakt:

Post autor: kerm »

OK to postaraj się być tego 28-29 lipca na forum.
Pomogłem daj +

Polecana strona:
--> https://facebook.com/DobryNaciag <--
PlayStation SCPH-7002
PlayStation 3 320GB
PlayStation Portable 3004 6.60 PRO-B10.fix1

Awatar użytkownika
Fanatyk
-#

Dzięki kerm, już nie potrzebuje tutaj reup. Znalazłem te gry na innych forach, ciężko było, ale są. Nikt na tym forum nie interesuje się reup'em, tylko 1 osoba odpisała, a podobno to największe forum psx w Polsce. Do du.. z takim forum. Gry niby są ale linki wygasłe i to niektóre jeszcze z megaupload... nawet na pw nie raczą odpisać. :evil:

xzer0

Post autor: xzer0 »

O co ci chodzi? Już zadzieram kiecę i lecę! Myślisz że nie mając tej gry mam ci ją reupnąć, przy tak słabym łączu że lepiej nie ściągać plików powyżej 250mb? TAK TAK! Będę cały dzień siedział na chacie żeby ściągnąć i upnąć jedną głupią gierkę! Special for you!

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Post autor: McMarycha »

Witam chciałbym powiedzieć iż do dup* z takimi użytkownikami jak Fanatyk, którzy tylko marudzą ale sami nic nie robią. Jeżeli nasze forum koledze nie odpowiada to płakać za nikim nie będziemy. :)

Sorki za OT

Awatar użytkownika
OldShatterhand
-#

Post autor: OldShatterhand »

McMarycha no właśnie niekoniecznie do du*y z takimi użytkownikami. Mamy demokrację, wolność słowa a takie opinie są przydatne :-) Mogą pomóc w rozwoju forum :P
Fanatyk, jeszcze powiedz, że to nasza wina, że Megauploada nie ma...
również przepraszam za OT
Aczkolwiek zgodzę się z McMarycha, że oprócz tego, że prosisz o reup'a to by mogli coś od siebie dawać, a nie tylko brać :-)
Ocalić od zapomnienia PSX

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Panowie, by nie szerzyć dalej bezcelowego sporu, oraz by nie stwarzać niemiłej atmosfery, temat został zamknięty.

Fanatyk szkoda, że tak oceniasz nasze forum, w które włożono sporo pracy i serca, by mogło być jednym z lepszych for (nie stroną warezową, download to, tylko dodatek) o tematyce PlayStation w Polsce. Jest nam bardzo przykro, że oceniasz forum jako złe, tylko dlatego, że nie otrzymałeś linków do gry.

Tak, masz rację co do tego, że sporo linków na naszym forum nie działa, jednak nie jest to, nasza wina. Jakiś czas temu były przeprowadzane porządki na forum, dodawane nowe, działające linki, by forum pod tym względem, nie świeciło pustkami i nie ustępowało innym. Jednak zamknięcie megaupload oraz ograniczenie paru innych stron hostingowych, było ciosem nie tylko dla nas. Mam nadzieje, że rozumiesz iż ostatnio panuje "kryzys" w internecie, jeśli chodzi o dostępność gier na konsole Sony.
Tym bardziej, powinieneś być wyrozumiały i czekać cierpliwe, aż coś uda nam się wykombinować. Teraz trudno zdecydować się czy warto jest cokolwiek dodawać na nowo, gdyż nie wiadomo czy historia się nie powtórzy i nasza praca znów pójdzie na marne.

Na przyszłość proszę cię, byś spojrzał na nas i nasze forum pod innym kątem (gry to, nie wszystko) niż z góry obrażać twierdząc, że jest do d*py.
Pozdrawiam :)

Zablokowany