sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

silent hill pl, w wersji pal

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kapaziomal
-#

silent hill pl, w wersji pal

Post autor: kapaziomal »

Szukam linków do wersji PAL. wszystkie tutaj to NTSC :/ z góry dziękuję
Ostatnio zmieniony pt 20 lip, 2012 14:23 przez kapaziomal, łącznie zmieniany 1 raz.

xzer0

Post autor: xzer0 »

Chyba nie ma w PAL'u. Przerób specjalnym programem. Podejrzewam że nie masz kolorów? To albo color fix, albo kabel RGB.

Awatar użytkownika
kapaziomal
-#

Witam ziomka. Miałem od kumpla kiedyś taki kabel, który niby nadaje kolor grą w NTSC, ale jakoś u mnie to nie działa:/ dostałem od niego taki sam jak mam sam, kabel RGB na trzy wtyki - żółty, biały, czerwony - gry NTSC są czarnobiałe... mój model PSX to SCPH-1002, może to od tego zależne?

tomx1989
-#

Post autor: tomx1989 »

Potrzebujesz takiego kabla, czyli z końcówką euro.

Obrazek

To jest właśnie kabel RGB. Użycie przejściówki z kabla chinch na euro nie zrobi z niego kabla RGB.
Sega Mega Drive VA4
SNES
PSX SCPH-1002
PSX SCPH-7502
PS2 SCPH-70004
PS2 SCPH-50004, NA 80GB HDD
PSP 3003
PS TV
Gamecube
Wii 1TB
Xbox v1.0 300GB
Xbox 360 S 250GB
PS4 CUH-1216 500GB

Awatar użytkownika
kapaziomal
-#

taki kabel mam też i nie przynosi rezultatu... kable są oryginalne

xzer0

Post autor: xzer0 »

Niemożliwe. To najwidoczniej nie masz rgb. W rgb kolor musi być. Zobacz ile wtyczka ma pinów. RGB ma wszystkie piny.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Możliwe. Miałem to samo na nieprzerobionym PSone. Kabel i TV w porządku a koloru w NTSC brak... Na innej konsoli (ten sam kabel i TV) kolor w NTSC jest. Ba, nawet w tym PSone wygląda to tak jakby ten kabel nie działał jak RGB. Jakość obrazu jest identyczna jak na composite... Sprawdzałem na innym TV to kolory w NTSC były (ale to zasługa TV bo on obsługuje NTSC) ale też kabel nie działał jak RGB (jakość obrazu słaba jak na chinchach)

Sam nie rozkminiłem tej zagadki, do tej pory...
SCEE™

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Post autor: McMarycha »

Za to ja jak podłączę psx'a przez composite do mojej nagrywarki, a nagrywarkę przez SCART do TV to Jak ustawię w nagrywarce NTSC to mi na ekranie miga obraz z czarno-białego- na kolorowy. Tak jak by nagrywarka próbowała zmienić format, ale jej to nie wychodzi.

Awatar użytkownika
kapaziomal
-#

pobrałem BOOT CD i jest ok:) mam dwa psxy, mam kabel euro oraz kabel chinch, na żadnym z nich to nie działa dobre co?:D temat do zamkniecia, dzieki wszystkim peace

Zablokowany