sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Poszukuję Gry

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

k4Zz
-#

Poszukuję Gry

Post autor: k4Zz »

Witam wszystkich mam problem z wyszukaniem jednej gry z mojego dzieciństwa sprawa jest taka że poprostu chciałbym jeszcze raz w to pograć na emulatorze a nie znam nazwy gry moge ją jedynie opisać (moge się w szczegółach pomylić)
opis: Bohater gry z tego co pamiętam przypominał szczupłego wysokiego trola o brązowej skórze, i jeszcze jego taka cecha szczególna miał charakterystyczną fryzurę coś co przypominało taki wachlarz na głowie, pamiętam również że pierwsza misja była wykonywana w piramidzie chyba... i że ten nasz bohater mógł przyzywać potwory pierwszy zdobyty potwór był żółty i malutki i pluł kwasem chyba (tak to wyglądało) i w dalszej częście gry był jeszcze taki trójnogi potwór z jednym okiem... A i jeszcze zapomniałem dodać na początku że ten bohater za uzbrojenie używał kuszy na ramieniu. Proszę o pomoc z waszej strony

Edit:Dodam jeszcze że samo menu gry wyglądało jak jakieś katakumby, a gdy wybierało się opcje wczytania gry to pojawiał się na środku ekranu jeden ze stworów które można przyzwać w trakcie gry

ODPOWIEDZ