sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Kilka próśb

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Deathstroke
-#

Kilka próśb

Post autor: Deathstroke »

Na wstępie z racji tego że jestem nowym użytkownikiem, witam wszystkich ;P I mam kilka spraw:
1. Nie wiem jak nazywała się gra, w której sterowało się jakimś zielonym gadem myślałem, że gekido ale okazało się że to jakaś bijatyka xd a tamta była platformówka pamiętam że w jednej z plansz przebierał sie za królika bugsa :D
2. Chciałem też spytać jaką część x-men'a mi chodzi ale patrzyłem na screeny i zorientowałem się że to x-men mutant academy 1 albo 2 problem w tym że linki wygasły :/ Jak ktoś ma to proszę o ponowne wstawienie ;)
3. Kolejna prośba o wstawienie linków tym razem przy grze Kula World.

EDIT:
O i jeszcze jedno ;P Jak nazywała sie gra ze Spyro (która część) gdzie spyro jeździł na deskorolce nie wiem nic więcej bo miałem demo tylko ;d.

§ 7. zakaz pisania postów jeden pod drugim gdy czas dodawania kolejnych treści jest krotszy niż 24h (istnieje odstępstwo od tej zasady tylko w wyjątkowych,pilnych sytuacjach lub gdy jest potrzeba dodania oddzielnie linków do gier)
Ostatnio zmieniony ndz 22 wrz, 2013 10:48 przez Deathstroke, łącznie zmieniany 1 raz.

Stalliion
-#

Post autor: Stalliion »

Jak nazywała sie gra ze Spyro (która część) gdzie spyro jeździł na deskorolce
Spyro 3

Arkl1t3
-#

Post autor: Arkl1t3 »

1: Gex 3d return of the gecko, na psx tez jest gex 3 deep cover gecko
PS1: SCPH-5502+CHIP+Color Fix
PS2: SCPH-35003, SCPH-39004, SCPH-77003, SCPH-77004, FMCB

Awatar użytkownika