sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, pethelp rabat -15% QSKES7C3

Gry PSX na PS3

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

GREG1204
-#

Gry PSX na PS3

Post autor: GREG1204 »

Witam moje pytanie jest takie czy jest jakaś możliwość żeby odpalać gry psx (ściągnięte) na nieprzerobionym PS3 .

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

Raczej wątpię, aby na nieprzerobionej gry można było odpalać piraty. W przypadku innych konsol tak się nie da, to czemu w tym przypadku ma się dać? 100% gwarancji Ci nie dam, bo nie posiadam PS3, ale uważam, że jest to niemożliwe.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Gdy wkładam swoje kopie z PSXa do PS3 to nie działają. Oryginalne nie wiem czy nie działają, bo nie działają czy może są już zbyt zużyte.
Mam 120gb slim i ta konsola nie ma wstecznej kompatybilności (nie czyta gier PSX ani PS2, ale jak je kupisz w wersji cyfrowej z PSN to będą działać), ale np. 60gb na bank będzie je czytać (oryginalne napewno).

Pytanie jeszcze jaką PS3 ty masz, bo chyba jeszcze 80gb i 40gb czytają płyty PSX
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
torencik
-#

Post autor: torencik »

Każde ps3 czyta gry z ps1 orginalne oczywiście fat i slim na pewno ale nie wiem jak sprawa wygląda z wersją super slim ale też powinno działać.Jeszcze jest taki program ale nie potrafię go uruchomić nie wiem czy działa.
Obrazek[/URL]

ODPOWIEDZ