sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Jaka to gra (PSX albo Nintendo... ale raczej PSX :))

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Jason66
-#

Jaka to gra (PSX albo Nintendo... ale raczej PSX :))

Post autor: Jason66 »

Witam, szukam gry na PSX, albo to może było Nintendo... no ja raczej jestem pewien że PSX.

Ale jedyne co pamiętam z tej gry to fakt, że był to rodzaj survival-horroru. Gra toczyła się w pociągu przez pewien czas, to znaczy był to jakiś poziom, z tego pociągu może trzeba było uciec... tam zabijało się zombie. Ale nie wiem, czy pociąg jechał, czy stał na stacji.

Wszelkie pomysły pisać, może to będzie ta gra ! :) ja zawsze myślałem że to Resident Evil bo mi tak starszy brat mówił ale mi się wydaje że to nie to... chyba że się mylę? Oświećcie mnie ;D

Awatar użytkownika
andycandy
-#

Post autor: andycandy »

Może któraś z tych : - Resident Evil Survival (widok z pierwszej osoby, był bodajże event w pociągu).
- Któraś z części Alone in the Dark (grałem tylko w 4)
- Silent Hill ( jest tylko 1 na psxa, ale to raczej nie to, bo tam pociągu żadnego nie było).
- Resident Evil 2 (tam pod koniec drugiej płyty claire była walka w pociągu).
- Resident Evil 3 (tam też był epizod w pociągu, trzeba było włączyć lub nie włączać hamulec ręczny).
- Seria Clock Tower (w to jeszcze nie grałem, ale już niedługo)
- Seria Dino Crisis (również nie grałem długo, jakieś 15 minut).
- Seria Parasite Eve (grałem w dwójkę, prawie całą przeszedłem pociągu tam nie kojarzę. A w jedynkę nie miałem okazji grać).
- Galerians (grałem, pociągu tam nie kojarzę).
- Dark Tales : From the Lost Soul (jeszcze nie grałem)
- Juggernaut (nie grałem)
- Martian Gothic: Unification (nie grałem)
- Chaos Break (nie grałem)
- Evil Dead : Hail to the King (nie grałem)
- C-12 Final Resistance ( tam był epizod w pociągu)
- Countdown : Vampires (nie grałem)
"Hey, would you say I
became a hero?"

Arkl1t3
-#

Post autor: Arkl1t3 »

Resident evil 0 (zero) na nintendo game cube. Gra zaczyna sie bodajże wlasnie w pociagu
PS1: SCPH-5502+CHIP+Color Fix
PS2: SCPH-35003, SCPH-39004, SCPH-77003, SCPH-77004, FMCB

Jason66
-#

Post autor: Jason66 »

Dobra dobra w porządku, tylko że ja nigdy w życiu nie miałem pada od Nintendo Gamecube w ręku :!: :?: :?: :zly: a może to było to tylko nie pamiętam... no ja mały można powiedzieć wtedy byłem ;D . Głowy nie dam, ale wygląda bardzo podobnie i właśnie kojarzy mi się, że gra ZACZYNAŁA się w pociągu :zly:

Ale możliwe bardzo że to było to, swoją drogą nawet jakieś pół roku temu oglądałem gameplay z tej gry i nic mi nie światło (?).

Temat do zamknięcia, dzięki za pomoc :D

ODPOWIEDZ