sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

k1 psx

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
arturko89
-#

k1 psx

Post autor: arturko89 »

witam
poszukuje gry fighting illusion k-1 gp 2000 ale nigdzie nie moge znalesc :-(
z tego co wiem nie jest zla i chcialbym sie z nia zapoznac ;-)
z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich
:->

Awatar użytkownika
Gicha7
-#
Kontakt:

Post autor: Gicha7 »

Widzę, że o gre będzie ciężko, ponieważ nawet na takich warezach jak snesorama, nie ma działających wstawek. Szukałem w paru miejscach i jakoś nie znalazłem tego tytułu. Tak czy inaczej nie zniechęcaj się, widze też, że to twój pierwszy post, mam nadzieję, że dołączysz do nas na dłużej. Zapraszamy do innych działów i stałej aktywności ;)

Awatar użytkownika
arturko89
-#

no nic trudno sie mowi;)
dzieki,ze wogole sie tym zainteresowales(:
jasne ze zostane na dluzej wkoncu psx to konsola,ktora darze najwiekszym szacunkiem
:mrgreen:

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

tez szukałem i niestety bez rezultatów, poprosiłem na snesoramie o reupload, więc trzeba będzie poczekać :)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
arturko89
-#

dzieki stary :-D

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

okey gierka dzięki naszym kolegom ze wschodu zdobyta :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?p=8366#8366

działa na konsoli idealnie sam sprawdziłem.

jednak na ePSXe 1.60 mam z tą grą problem gdyż na walkach się zacina/zawiesza/ może to tylko u mnie występuje ten problem, ale podejrzewam że chyba raczej nie, ponieważ nie znalazłem w sieci z tej gry screenshot'ów, te które są w wstawce sam zrobiłem ale z opcji "dema", bo tylko prezentacja "jakoś szła", ja oczywiście nie boleję z tego faktu, bo i tak uważam że do grania służy konsolka - hehe... zagorzały konsolowiec ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ