sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Prosba

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Dyzma1910
-#
Kontakt:

Prosba

Post autor: Dyzma1910 »

Witam
1.Mogli byscie polecic jakies gry co sa w jednym parcie i zajmuja malo,Bo niestety mam neta bez przewodowego szybkosc max to okolo 13kb/s.
2.I Czy Mozecie Dodac FF Orgins Na Megaupload.com w 1 partcie bo tam na hotfile link wygals.

Pozdrawiam

Ps gry Bardziej cos w stylu Legend Of Legaia,Jade Cocoon,FF

Awatar użytkownika
Gicha7
-#
Kontakt:

Post autor: Gicha7 »

Nie wiem co Ci polecić z Twojego gatunku, ale.. sprawdziłbym na Twoim miejscu Kule World, Drivera, mogę wrzucić Ci jeszcze Tobala..

Awatar użytkownika
Dyzma1910
-#
Kontakt:

Post autor: Dyzma1910 »

No to jak byś mógł to wzuć mi to tak w 1 max 2 party tylko proszę nie na rapidzie.
A co jeszcze polecicie

sroka321

Post autor: sroka321 »

Ja za to mogę polecić Quake II (184mb) i Theme Hospital (116mb)

Wyżej kolega polecił Kulę World - przyłączam się do tego.

EDIT:
Ściągnąłem ostatnio Dino Crisis 2 (74mb), choć jeszcze tego nie sprawdzałem. Wyśmienitą gierką jest też Crash Bandicoot 3 (146mb) - oczywiście nie tylko 'trójka', lecz wszystkie części, choć ta waży najmniej.

ODPOWIEDZ