sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

wormsy

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

pawcio425, no to kolego - ja już nie pomogę. O ile wiem LukasTe ma PSP (?)
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

henioo
-#

Post autor: henioo »

Witam poszukuję Worms Psx NTSC-J SLPS -00547 może być rip
lub Worms PAL SLES-00336 może być rip

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Dlaczego akurat SLPS -00547 lub SLES-00336 jeśli można wiedzieć? Google nic nie znalazły (tzn z tymi numerkami)
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

hm.. zastanawiające, po co mu wer. jap.?, ale on tą prośbę nie tylko u nas wrzucił.

* SLUS-00336 : Worms - NTSC-U
* SLES-00119 : Worms - PAL
* SLES-00336 : Worms - PAL
* SLPS-00547 : Worms - NTSC-J
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Lee2
-#
Kontakt:

Post autor: Lee2 »

Widzę pytanie pawcio425 więdz może wtrące :D No niestety też miałem problem z grą worms armageddon na psp :D niestety problem tkwi w tym że ta gra może nie iść wogóle na psp :D poprostu psp mimo iż ją odpali to menu się nie pokaże i gra nie pójdzię. Jest pewna lista gier z psx które da się odpalić na psp i z tego co pamiętam to wersja Armageddon nie była na tej liście, była ale World Party, tak więc może w taczęśc sobie zagrasz. Co do Armageddonów sprawdź jeszcze jaki masz system pliku tej gry PAL czy NTSC, ogólenie system PAL w większości gier mi odpaliło na psp ale gdzie czytałem na stronach psp o grach na psx to wszędzie podawano że najlepiej obsługuje gry z systemem NTSC. Tak więc możesz się jeszcze pokusić żeby ściągnać sobie armageddony w NTSC i przekonvertować. :mrgreen:

ODPOWIEDZ