sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Monster Muppets, Smerfy,Niemiecki Hercules,

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

bergu
-#

Monster Muppets, Smerfy,Niemiecki Hercules,

Post autor: bergu »

Poszukuje gier na psx:
-Niemiecki hercules czyli idzie chodzić jak dobrze pamiętam 3 postaciami laską z łukiem kolesiem jakims takim grubym chyba to był hercules, pamiętam że w jednej misji trzeba było zabić dzika czy coś, jadło siętam papryki po których się bekało ogniem
- szukam jeszcze gry niepamiętam nazwy ale wiem że w którejś z pierweszych misji wchodziło się na parking taki koleś napakowany mógł wyrywać koła z aut i rzucać , i jeszcze wiem że jak się podeszło do automatu z colą (chyba) trzeba było go uderzać i wylatywały z niego puszki które dodawały życia

z góry thx

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Re: Monster Muppets, Smerfy,Niemiecki Hercules,

Post autor: LukasTe »

bergu pisze: - szukam jeszcze gry niepamiętam nazwy ale wiem że w którejś z pierweszych misji wchodziło się na parking taki koleś napakowany mógł wyrywać koła z aut i rzucać , i jeszcze wiem że jak się podeszło do automatu z colą (chyba) trzeba było go uderzać i wylatywały z niego puszki które dodawały życia
Chyba się mylę ale czy to nie jest Fighting Force :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=369 ?

ODPOWIEDZ