Son of the Mare
Moderator: Moderatorzy
- Son of the Mare
- Kontakt:
Son of the Mare
"Bishi Bashi Special" Nie pamiętam, nie grałem. Chce ją sprawdzić. Wiem że może być dobra widziałem tylko screeny z gry które ukazują że to gra typu "crash bash" celu wspólnej wesołej rozrywki ale nie wiem czy jest w niej opcja co op.
- Son of the Mare
- Kontakt:
Pamiętam jak kiedyś pykałem szalenie w grę podobną do "Destruction Derby"jednak w tej grze mogłeś mieć bronie i nie pamiętam czy za zdarzenia spadało hp. Ohh trudno coś dodać pisząc posta zatrzymuje się i sięgam głęboko w myśl. Samochód odpowiadał postaci... Coś mi świta teraz że plansza duża i jadę... stoją jakieś takie jakby domeczki wysokiego napięcia i mogą one porazić samochód... obraz znika i jestem w górach w zimę gdzie są kolejowe te tramwaje. Silnie odczuwam że w grze nie chodzi tylko o same rozwalanie aut są inne opcje? Trudno mi bardziej oddać pełny obraz i opisać aa nie coś mi świta... Wielka plansza w wielką czarną noc coś jakby stacja benzynowa w miasteczku typu New York i mogę jeździć rozwalając budynki a nawet coś mi mówi że o coś tu więcej chodzi... kolejny obraz jadę i rozwalam pociągi? W grze chodzi o rywalizację między graczami jednak nie jest to zwykła rąbanka która może się znudzić chodzi tu o jakiś większy cel... Więcej nie mogę dodać a to co przypomnę sobie nowego nic nie wniesie, tyle szczegółów powinno wystarczyć.
[ Dodano: Pią 07 Maj, 2010 15:52 ]
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK znalazłem! Vigilante 8
Proszę niech ktoś znajdzie dla mnie tą grę
również proszę o drugą część:
Vigilante 8 : 2nd Offense.
Drakson dziękuję za pomoc
[ Dodano: Pią 07 Maj, 2010 15:52 ]
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK znalazłem! Vigilante 8
Proszę niech ktoś znajdzie dla mnie tą grę

Vigilante 8 : 2nd Offense.
Drakson dziękuję za pomoc