sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Son of the Mare

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Son of the Mare
-#
Kontakt:

Son of the Mare

Post autor: Son of the Mare »

"Bishi Bashi Special" Nie pamiętam, nie grałem. Chce ją sprawdzić. Wiem że może być dobra widziałem tylko screeny z gry które ukazują że to gra typu "crash bash" celu wspólnej wesołej rozrywki ale nie wiem czy jest w niej opcja co op.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Son of the Mare
-#
Kontakt:

Post autor: Son of the Mare »

Pamiętam jak kiedyś pykałem szalenie w grę podobną do "Destruction Derby"jednak w tej grze mogłeś mieć bronie i nie pamiętam czy za zdarzenia spadało hp. Ohh trudno coś dodać pisząc posta zatrzymuje się i sięgam głęboko w myśl. Samochód odpowiadał postaci... Coś mi świta teraz że plansza duża i jadę... stoją jakieś takie jakby domeczki wysokiego napięcia i mogą one porazić samochód... obraz znika i jestem w górach w zimę gdzie są kolejowe te tramwaje. Silnie odczuwam że w grze nie chodzi tylko o same rozwalanie aut są inne opcje? Trudno mi bardziej oddać pełny obraz i opisać aa nie coś mi świta... Wielka plansza w wielką czarną noc coś jakby stacja benzynowa w miasteczku typu New York i mogę jeździć rozwalając budynki a nawet coś mi mówi że o coś tu więcej chodzi... kolejny obraz jadę i rozwalam pociągi? W grze chodzi o rywalizację między graczami jednak nie jest to zwykła rąbanka która może się znudzić chodzi tu o jakiś większy cel... Więcej nie mogę dodać a to co przypomnę sobie nowego nic nie wniesie, tyle szczegółów powinno wystarczyć.

[ Dodano: Pią 07 Maj, 2010 15:52 ]
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK znalazłem! Vigilante 8
Proszę niech ktoś znajdzie dla mnie tą grę :-) również proszę o drugą część:
Vigilante 8 : 2nd Offense.
Drakson dziękuję za pomoc :-)

ODPOWIEDZ