sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, pethelp rabat -15% QSKES7C3

Sprawa do admina, jak zły dział, wybaczcie

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Hajcik
-#
Kontakt:

Sprawa do admina, jak zły dział, wybaczcie

Post autor: Hajcik »

Witam, może i jestem nowy, ale mam coś do powiedzenia.

Mam PSone, i wgrywam gry, działała jedna, bo miała PAL, a reszta nie bo NSTC - czy jak to tam.

czy ten który uploaduje pliki mógłby pisać o tym czy gra jest na PAL czy na NSTC? Bo mam ten problem i już 7 płyt mi w gówno poszło.

Z góry dzięki.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

tak to istotna sprawa i zawsze jak wstawiałem gry takową informację zamieszczałem, o ile było to możliwe / ja gier nieuploadowałem a wyszukiwałem w necie...
natomiast aby stwierdzić przed wypaleniem z jakiego regionu jest gra, odsyłam :arrow: http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=2385
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

Ja jestem uplinkerem czyli kpojuje linki z innych stron i wklejam tutaj ... Jak pisze jaki region to pisze a jak nie ma to nie .! nic na to nie poradze a jak czasami są oznaczenia typu SLUS itp . to na forum jest poradnik jak to rozróżnić

Awatar użytkownika
squaier1
-#
Kontakt:

Post autor: squaier1 »

Ja teraz w każdym uploadzie mam podane jaki region, kiedyś gdy nie umiałem sprawdzać regionu poprostu pisałem że region = ? ;)
Dla użytkowników tego forum udostępniam transfer na moje uploady na chomikuj.pl - Piszcie na priva

------------------------------------------------------

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Proponuję kompromis i ci którzy grę ściągną niech sprawdzą jaki to region, napiszą PW do uploadera żeby ten napisał czy to PAL czy NTSC.
Hajcik Od czego jest program NTSC2PAL?
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
ArriS666
-#

Post autor: ArriS666 »

A ja mam jedno pytanie. Jak to jest z tymi grami PAL i NTSC? Jak mam konsole PAL przerobioną to mogę grac w gry NTSC czy nie?
PSX Not Dead!

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Ja mam konsolę PAL a gry chodzą wszystkie, bez względu na region. Więc chyba tak.
hasło do moich uploadów: 1234

ODPOWIEDZ