Harry Potter PSX :)
Moderator: Moderatorzy
Harry Potter PSX :)
Witam, potrzebuje Harrego Pottera na PSX (playstation 1).
Nie ważne która z częsci (chyba 2 powstaly)
Z góry dziekuje za linki ( te z forum sa juz nie aktywne)
Pozdrawiam
Nie ważne która z częsci (chyba 2 powstaly)
Z góry dziekuje za linki ( te z forum sa juz nie aktywne)
Pozdrawiam
- OldShatterhand
- OldShatterhand
xzer0 i w ten właśnie sposób "spłoszyłeś" potencjalnego użytkownika tego forum. Brawo!xzer0 pisze:Myślisz że ktoś specjalnie dla ciebie wrzuci grę? Ludzie może nie mają tej gry, mają słabego neta i nie mają czasu? Zrozum że samo się nie zrobi. Ju spik inglisz? Jak tak to na zagranicznych forach szukaj. Z zagranicznych linków korzystam częściej niż z krajowych.
Ostatnio z nudów czytałem ten temat http://swiatpsx.pl/syf-na-forum-propozy ... 555,15.htm i w tym momencie doszedłem do wniosku, że Michael69 miał rację, mówiąc, że to forum jest poukładane pod ich właścicieli
Przepraszam za offtopa ale mogłeś se darować ten tekst z "ju spik inglisz" bo nie był na miejscu.
"Jak tak to na zagranicznych forach szukaj"
To dlaczego to forum jeszcze istnieje w takim razie?
Ocalić od zapomnienia PSX
Ja UPLOADER postanowiłem wtrącić się do rozmowy.
mcsebix, zająłem się już sprawą HP. Pobieram już jutro sprawdzę czy działa i najdalej pojutrze będziesz miał upnięty obraz na forum.
xzer0, wydaje mi się, że twój post był nieco nie na miejscu. Upnie ktoś dla niego czy nie, to mało istotne. W dziale PROŚBY wolno mu pisać prośbę i prosić o reup. Czy ktoś to zrobi to już nie jest w twoim interesie. I sory ale naprawdę nie należy tak traktować nowych użytkowników.
mcsebix, zająłem się już sprawą HP. Pobieram już jutro sprawdzę czy działa i najdalej pojutrze będziesz miał upnięty obraz na forum.
xzer0, wydaje mi się, że twój post był nieco nie na miejscu. Upnie ktoś dla niego czy nie, to mało istotne. W dziale PROŚBY wolno mu pisać prośbę i prosić o reup. Czy ktoś to zrobi to już nie jest w twoim interesie. I sory ale naprawdę nie należy tak traktować nowych użytkowników.
hasło do moich uploadów: 1234
Nie oto mi chodziło, aby spłoszyć, tylko ludzie ograniczają się tylko do jednego miejsca w poszukiwaniach. Nasze linki wygasły z wiadomych przyczyn (zamknięte strony, małe zainteresowanie) i w tej sytuacji trzeba szukać gdzie indziej.
Dobra nowina dla poszukiwacza linków. Poniżej wkleję odnośniki do dwóch części najprawdopodobniej w PAL'u. Znalazłem to w parę minut.
Harry Potter i Kamień Filozoficzny PSX
Harry Potter i Komnata Tajemnic PSX
Dobra nowina dla poszukiwacza linków. Poniżej wkleję odnośniki do dwóch części najprawdopodobniej w PAL'u. Znalazłem to w parę minut.
Harry Potter i Kamień Filozoficzny PSX
Harry Potter i Komnata Tajemnic PSX