sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

co to były za gry?...

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

tu_jestem
-#

co to były za gry?...

Post autor: tu_jestem »

witam, od pewnego czasu szukam już tytułu pewnych 2 gier w które grałem kiedyś tam na PS1. spróbuje je tu opisać, być może ktoś będzie znał tytuł.
1. gra strzelanka z 1 osoby(coś jak cs) pamiętam że 1 poziom czy 1 mapa zaczynała się w nocy na jakiejś ulicy i aby przejść do następnego poziomu trzebabyło wejść gdzieś tam na pole bitwy i po lewej była ?piwnica? chyba, i kiedy weszliśmy po takich schodach to ładował się następny poziom który właśnie zaczyna się od tych schodów.
2. gra chyba zręcznościowa, idzie się cały czas w prawo, mamy mozliwość wyboru pomiędzy kobieta a facetem, można strzelać do jakichś potworów, pamiętam że na początku wyskakują one ze ściany, gra chyba o jakichś robotach ogólnie, potem w dalszej części aby przejść nad jakąś wodą trzebabyło się wspinać na rękach.
proszę o pomoc.

1. znalazłem już tą grę. to medal of honor underground. nawet muzczke pamiętam po 10 latach ;d.
pomóżcie znaleźć tą drugą.

ODPOWIEDZ