sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Spolszczenie/Zangielszczenie - Worms 4 Mayhem

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Spolszczenie/Zangielszczenie - Worms 4 Mayhem

Post autor: Quake96 »

Siema ;)

Pobrałem sobie Worms 4 Mayhem. Lecz jak się okazało język angielski został podmieniony na Rosyjski :/ Czytałem w necie że istnieje spolszczenie do wersji PS2, lecz niestety nigdzie nie mogę go znaleźć (znalazłem tylko jeden martwy link).

Czy dysponuje ktoś z was linkiem do tego spolszczenia :?: Ewentualnie posiada Worms 4 i mógłby wyciągnąć i zuploadować angielskie pliki językowe? Będę wdzięczny ;)
SCEE™

slawe1
-#

Post autor: slawe1 »

witam, jedyne co w tej chwili mogę poradzić, to naukę języka, albo pobranie tego http://chomikuj.pl/angerfist1212/worms+4+mayhem+ps2

oczywiście jeśli torrent nie odpowiada to mogę postarać się o wersje do pobrania bez torrenta

pozdrawiam
Jestem Posiadaczem PSX i jestem z tego dumny

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Wiesz, nie chce ponownie pobierać gry, bo moje łącze to porażka i do tego mam limit transferu więc wolałbym go zaoszczędzić (tym bardziej że mocno go nadszarpnąłem).

Na razie daję radę grać po francusku czy czymś podobnym. Póki co i tak gram tylko w pojedyncze partie ;)
SCEE™

ODPOWIEDZ