sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Pomoc! Szukam gry.

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

MardukX
-#

Pomoc! Szukam gry.

Post autor: MardukX »

Witam.

Chodzi mi po głowie gra z młodzieńczych lat ale za chiny nie pamiętam tytułu. Ale już cofam się w przeszłość. Latało się po planszy nie samolotem ale facetem lub kobietą, którzy mieli skrzydła. Do wyboru miałem kilka postaci, i plansz, każda postać strzelała bronią i (chyba) rakietami, na każdej planszy mieliśmy misje do wykonania, np. zabić przeciwnika, przelecieć przez bramki z jednego miejsca na drugie, więcej nie pamiętam. W dzieciństwie grałem w demo tej gry ale jak wyżej napisałem nie pamiętam tytułu, czy wiecie jaki tytuł nosiła ta gra?

Pamiętam jeszcze że na początku było odliczanie typu (3,2,1 FLY!) może ta wskazówka pomoże...

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Gry, której szukasz to prawdopodobnie "Aironauts". Miłego grania ;)

MardukX
-#

Post autor: MardukX »

Drakson pisze:Gry, której szukasz to prawdopodobnie "Aironauts". Miłego grania ;)
Dokłanie zgadza się. Dziękuje :-)

A czy ktoś ją aktualnie posiada? jeśli tak to poproszę link. ;-)

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

Kolego, znalazłem tę grę na jakimś ruskim serwerze, więc nie mam pewności, czy będzie to ta gra, której szukałeś. Pobiorę ją i wieczorkiem wrzucę na jakiś hosting, o ile to będzie ta gra.

/// EDIT ///

Znalazłem tę grę, zaraz zacznę uploadować, to może do północy się uwinę :)

/// EDIT2 ///

Proszę:

Kod: Zaznacz cały

http://swiatpsx.pl/aironauts-vt8253.htm#31847

ODPOWIEDZ