sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

szukam gry playstion 1

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

probcu95
-#

szukam gry playstion 1

Post autor: probcu95 »

Proszę o pomoc. Nie mogę znaleźć takiej gry gdzie się steruje takim robotem. Są różne plansze wieloosobowe o ile pamiętam. Każdy gracz ma swoją bazę i gra polega na tym żeby zniszczyć wroga używając swojej armi i tez własnego robota. Tam sie buduje samoloty (co słuzą do obrony) i czołgi (do atakowania). Według mnie to jest taka trójwymiarowa-strategiczna gra.
w grze zeby cos zbudowac trzeba ulozyc do tej bazy takie klocki i zbiera sie je po calej mapie
To wszystko co pamiętam. Jak któs kojarzy to prosze o tytuł. dodam tez ze gra przypomina tez jakies klocki moze i grafika taka dziecina .szukam tej gry juz dosyc czasu nigdzie jej znalesc nie mozna prosze o pomoc

Awatar użytkownika
Booze Hound
-#

Post autor: Booze Hound »

Tego posta powinieneś zamieścić w dziale "Pomoc" kolego a nie tutaj, tu możesz zamieścić co najwyżej link lub upload gry. ;)
Obrazek

SzlachetnyRysio
-#

Post autor: SzlachetnyRysio »

Grę kojarzę, grałem w nią mając DEMO. Były dwie drużyny czerwona i niebieska, a roboty były dwunożne takie jakby policyjne. Tytułu niestety nie pamiętam lecz giera była przednia ;)

Aha mapa na których toczyła się akcja były pustynno-hangarowe coś w ten deseń ;p

Bully
-#
Kontakt:

Post autor: Bully »

Future Cop L.A.P.D. za plusik byłbym wdzięczny. Pomoc się należy ale temat w złym dziale :/

ODPOWIEDZ