sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Poszukuję gry, naprawdopodobniej action rpg

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

zelekk15
-#

Poszukuję gry, naprawdopodobniej action rpg

Post autor: zelekk15 »

Witam!

Poszukuję pewnej gry na PS1 w którą grałem za dzieciaka. Wzięło mnie na wspomnienia i bardzo chętnie bym sobie w nią pograł, postaram się podać jak najwięcej szczegółów które zapamiętałem.
A więc,
-Typ gry to RPG, action rpg ? Nie jestem pewien jaki to gatunek.
- Była 3D
-Grę zaczynało się na jakieś skale człowiekiem w czerwonym ubraniu, najprawdopodobniej jakimś wojownikiem. Miał on miecz,
-Miecz był chyba jedynym elementem który można było znaleźć i wymienić. Na etapie gry
w którym skończyłem moją przygodę ze względów technicznych zebrałem lodowy, ognisty
i elektryczny bodajże. Można było nieść ze sobą tylo jeden miecz
- Przed pierwszym bossem żółwie wyskakiwały z lasu i trzeba było je pokonać
- Gra na tzw. zamknięte poziomy: trzeba pokonać wszystkie potwory aby pokazał się znak: GO ! po którym można było iść dalej ( coś jak w Little Fighter )
- Po przejściu poziomu wyświetlała się mapa jak nasz bohater przesuwał się po wyznaczonej drodze na kolejny poziom. Szedł od dołu do góry.
- Bossy które zapamiętałem to: Drzewo ( góra 5 minut od początku gry),Centaur lodowa hydra i jakiś szkielet w zamku w szacie z kapturem na głowie,gdy z nim walczyłem po chwili otoczenie zmieniało się taki jakby niebieskawy wir lub środek tornada.
-Jednym z poziomów była lodowa jaskinia w której występował wyżej wymieniony lodowy boss
-Gra w nazwie miała coś z Dragon lub z warior - nie jestem do końca pewien

Od paru lat mam momenty w których przeglądam gry na ps1 i staram się ją znaleźć, lecz jak widać nie przyniosło to jakiś większych efektów, także postanowiłem napisać tutaj.
Mam nadzieję że ktoś z was grał w wyżej opisany tytuł i będzie mi w stanie pomóc.

Pozdrawiam żelek.

ODPOWIEDZ