sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

poszukuje gry każda POMOC mile widziana

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

belunia91
-#

poszukuje gry każda POMOC mile widziana

Post autor: belunia91 »

Witam, jak w temacie szukam gry na , któreś z pierwszych PlayStation 1 lub 2 wchodzi w grę.
W grze chodziło się gościem po cmentarzu padał deszcz , a z grobów wstawali umarli. Trzeba było uciekać i zabijać te "zombie". wchodziło się też w jakieś podziemia i tam też było pełno umarłych. Więcej szczegółów nie pamiętam lub pamiętam prze mgłę (nie chce nikogo wprowadzać w błąd, tym że mi się wydaje coś).Parę dni próbuje coś znaleźć , ale bez skutków. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże... Z góry wielkie dzięki :)

Awatar użytkownika
AmOn
-#

Post autor: AmOn »

Czy czasem nie chodzi ci o Medievil ? Jakoś ta gra mi do głowy przychodzi.
Obrazek

belunia91
-#

Post autor: belunia91 »

Bardzo Dziękuję, grafika bardzo podobna jest , ale to niestety nie to :-(. Nie wiem czy dobrze pamiętam , ale w tej grze ten gościu jet jakby tam uwięziony na tym cmentarzu.

Awatar użytkownika
AmOn
-#

Post autor: AmOn »

Niestety, za mało informacji na temat tej gry, nic mi do głowy nie przychodzi.
Obrazek

Awatar użytkownika
ROAD_KILLER
-#
Kontakt:

Post autor: ROAD_KILLER »

Może chodzi o Nightmare Creatures?

ODPOWIEDZ