sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Gry PSX na PS3

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

GREG1204
-#

Gry PSX na PS3

Post autor: GREG1204 »

Witam moje pytanie jest takie czy jest jakaś możliwość żeby odpalać gry psx (ściągnięte) na nieprzerobionym PS3 .

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

Raczej wątpię, aby na nieprzerobionej gry można było odpalać piraty. W przypadku innych konsol tak się nie da, to czemu w tym przypadku ma się dać? 100% gwarancji Ci nie dam, bo nie posiadam PS3, ale uważam, że jest to niemożliwe.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Gdy wkładam swoje kopie z PSXa do PS3 to nie działają. Oryginalne nie wiem czy nie działają, bo nie działają czy może są już zbyt zużyte.
Mam 120gb slim i ta konsola nie ma wstecznej kompatybilności (nie czyta gier PSX ani PS2, ale jak je kupisz w wersji cyfrowej z PSN to będą działać), ale np. 60gb na bank będzie je czytać (oryginalne napewno).

Pytanie jeszcze jaką PS3 ty masz, bo chyba jeszcze 80gb i 40gb czytają płyty PSX
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
torencik
-#

Post autor: torencik »

Każde ps3 czyta gry z ps1 orginalne oczywiście fat i slim na pewno ale nie wiem jak sprawa wygląda z wersją super slim ale też powinno działać.Jeszcze jest taki program ale nie potrafię go uruchomić nie wiem czy działa.
Obrazek[/URL]

ODPOWIEDZ