sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

FIFA 14 PL PSP

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Muzyk14
-#

FIFA 14 PL PSP

Post autor: Muzyk14 »

Witam!
Mam ogromną prośbę dotyczącą polskiej wersji językowej gry FIFA 14 na PSP.
Czy mógłby ktoś wstawić polską wersję językową (napisy PL) tej gry, ponieważ pomimo tego iż od premiery tej gry minęło ponad 2 miesiące, aż nie chce się wierzyć, że w sieci nie jest ona dostępna w polskiej wersji językowej. Jestem w 100% przekonany, że ktoś na pewno kupił tę grę w sklepie; teraz wystarczy tylko zgrać ją z UMD do formatu ISO i udostępnić w Internecie. Bardzo zależy mi na polskiej wersji tej gry, ponieważ oryginał jest bardzo drogi. Będę bardzo wdzięczny za udostępnienie tej wersji gry!!! :-)

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

Jestem w jej posiadaniu. Ok 18 powinienem wrzucić ją na jakiś hosting :).

//EDIT

Jednak to tylko ENG. Chcesz nadal, czy odpuszczamy sobie?

Muzyk14
-#

Post autor: Muzyk14 »

Dzięki LISTI za odpowiedź, ale angielską wersję tej gry mam już od dawna, więc nie musisz jej udostępniać, ale jakbyś znalazł polską wersję językową tej gry to bardzo Cię proszę abyś ją udostępnił. ;-)

ODPOWIEDZ