Siemka jak w temacie. Czy opłaca się sprzedać PS2 (z singstarem kamerka itp...) i pare gier na kompa(wsyzstkie już przeszedłem więc w sumie czemu nie ) i kupić ps3 fat 80gb z czterema grami i softem 3.60??Proszę o szybką odpowiedź.
Ostatnio zmieniony pt 06 maja, 2011 17:26 przez gowthaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Ofc że tak. Wg mnie. Bo PS3 to platforma o ogromnych możliwościach. A gry na kompa są tanie jak barszcz (te używane) więc nei stanowią specjalnej wartości. Natomiast PS2 z eye'm i singstarem dużo frajdy już nei dadzą w porównaniu do PS3. Jak najbardziej tak.
Nawet nie ma narazie co o PSN gadac bo haknięta.A swoją drogą co to jest ten program(na ps3-kach się nie znam ) i moglibyście dać mi link do poradnika jak go używać?I czy działa przy sofcie 3.6.0?
CFW to Custom FirmWare. Czyli takie "hackerskie" oprogramowanie. Firmware'a 3.6.0 byś nei miał tylko ten customowy. Niestety nie wiem jak tego używać. I taka "przeróbka" jest niestety do wykrycia i prawdopodobnie dostaniesz bana na konsolę. Czyli już na tej konsoli nie będziesz mógł łączyć się z netem. Jeśli nadal jesteś zainteresowany to kontaktuj się z Berionem. Tylko wtedy nie mów o piratach a o "homeware". Pozdrawiam.