Siema, proponuje usunac dzial pobieralnia, a linki do gier po prostu wstawic do dzialo PSX PS2 itd. Czyli chodzi mi o to ze zamiast:
Pobieralnia:
-PSX
-PS2
...
PSX
-Ogolnie
-sprzet
...
PS2
-ogolnie
-sprzet
... ITD.
Powinno sie zmienic na:
PSX
-Ogolnie
-Gry (linki)
-Gry (solucje)
-sprzet
...
PS2
-Ogolnie
-Gry (linki)
-Gry (solucje)
-Sprzet
...
ITD.
Co o tym myslicie?
Poprawka działow
Moderator: Moderatorzy
- OldShatterhand
Poprawka działow
Ocalić od zapomnienia PSX
Zastanawiałem się nad tym ale jako, że wcześniej było to forum głównie o PSX, a działy z linkami były największym atutem to taki rozkład wyróżniający je uznałem za najbardziej stosowny.. wszystko jednak jest do ulepszenia, każdą propozycje będziemy werifykować, dlatego jestem ciekaw co o tym pomyśle sądzą inni użytkownicy 

Nadal nie ejstem przekonany czy taka zmiana będzie dobra.. teraz jest wyznaczona specjalna strefa w której obowiązuje ścisły regulamin, rozdzielenie tego do każdej kategorii konsoli może spowodować większe łamanie regulaminu i śmietnik w tematach z grami.. może wystarczyłoby dodać odnośniki, skróty tylko przy działach konsol.. czekam jeszcze na opinie i sugestie.
- OldShatterhand
jesli juz to moze odnosniki do ewentualnych osobnych tematow w ktorym by sie dyskutowalo o danej grze
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez OldShatterhand, łącznie zmieniany 1 raz.
Ocalić od zapomnienia PSX