Ja w swoich Up'ach nie mam nazwy forum w linku,ale mam konto na przekleju z takim samym nickiem,hasłem i e-mailem jak na tej stronce (Tutaj ).
Odsiebie padło i Up'y Squaiera poszły się je***

§ 6. zakaz używania wulgaryzmów.
Moderator: Moderatorzy
jak ktoś ma łącze 1.3 mB/s to sory nie chce mi sie siedzieć 3h przed kompem i uploadować
Kod: Zaznacz cały
jedna rada
jak uploadujesz to dawaj końcówke www.swiatpsx.pl_up_by_Blaevy czy coś żeby była pewność że są twoje
To jest prawda w 1/10, może nawet w 1/100 czyli nieprawda. Otóż kopiowanie linków od innych może naprawdę stanowić o "niskości" forum bardzo rzadko.. przeciw temu u nas jest wprowadzony zakaz;Blaevy pisze: Cztery, MOIM ZDANIEM dawanie cudzych linków świadczy o niskości danego forum
ukłon w stronę konkurencji. Do tego for lub stron z grami PSX w języku polskim jest bardzo mało dlatego tworzenie zbioru jest bardzo pozytywnie przyjmowane. Ponadto czy to dodawanie linków na zagranicznych forach czy 'naszych' uploaderom służy dwojako. Rzadko uploader chce służyć tylko dla jednego źródła, a to dlatego że im więcej ściagnieć uzyska tym więcej ma z tego profitów (+ oczywiście satysfakcja). Czesto te same linki są dodawane przez jedną osobę w wiele miejsc (to rownież sprzyja żywotności linków) i często sami chcą by je dalej rozpowszechniać.§ xX3. Zakaz umieszczania linków zawierających w adresie lub w haśle adresy polskich stron.
§ xX4. Zakaz umieszczenia linków z innych źródeł, które wyraźnie mają zaznaczone, że nie wyraża się zgody na ich rozpowszechnianie.