Lista gier PlayStation
Moderator: Moderatorzy
Lista gier PlayStation
Tutaj czekam na opinie użytkowników na temat listy gier PlayStation znajdującej się pod adresem http://swiatpsx.pl/lista.htm
Jestem otwarty na wszelkie propozycję.
Jestem otwarty na wszelkie propozycję.
Ja się z tobą całkowicie zgadzam ale sądzę że w niedalekiej przyszłości nasz dział poświęcony grami na ps2 znacznie się powiększy a co za tym pójdzie będzie ciężej znaleźć tytuł który będzie akurat ciebie lub kogoś innego interesował dlatego sadze ze taka alternatywna lista przydałaby się no może faktycznie jeszcze nie teraz ale proszę tylko administratora o wzięcie pod uwagę takiej możliwości jak "lista gier na play station 2 ®".Elder pisze:Jak dla mnie gry z psx będą zawsze miały swój specyficzny klimat.

Dla mnie jest wyrąbiste, bo zamiast używać opcji "szukaj" to masz gry ułożone alfabetycznie, co by się przydało to bardziej alfabetyczne ułożenie i tak jak napisał cloud18 - lista gier PS2/PSP
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na
pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!

moody132, fakt i ja przynajmniej staram się aby był region, oczywiście gdy takie info jest tam gdzie kopiuję linki, co do tego czy to rip to łatwo można rozpoznać po wadze, ripy to te które mają po kilkanaście/kilkadziesiąt MB, nawet te które mają np. 50-90 MB a po rozpakowaniu 400-700 MB . ale oczywiście miło by było aby wstawiający zamieszczali takie info. 

Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Pisanie na liście czy tam jest RIP, PAL czy FULL, NTSC itd. albo wszystko na raz jest trochę niepraktyczne. Lista musiałaby być często aktualizowana, staramy się by do jednej gry było jak najwięcej zróżnicowanych linków i na liście jak ktoś znajdzie grę jaką szuka to niech kliknie i sprawdzi czy reszta mu pasuje, to nie jest już duży wysiłek, a przy liście byłoby o niebo więcej pracy.
Będzie wprowadzony podział na oddzielne strony dla liter, już niebawem. (piszę, że niebawem żeby się w końcu zmobilizować), słowo się rzekło to trzeba będzie to uczynić
Będzie wprowadzony podział na oddzielne strony dla liter, już niebawem. (piszę, że niebawem żeby się w końcu zmobilizować), słowo się rzekło to trzeba będzie to uczynić