sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Lista gier PlayStation

niepotrzebne/przestarzałe tematy

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Lista gier PlayStation

Post autor: LukasTe »

Tutaj czekam na opinie użytkowników na temat listy gier PlayStation znajdującej się pod adresem http://swiatpsx.pl/lista.htm
Jestem otwarty na wszelkie propozycję.

Awatar użytkownika
cloud18
-#
Kontakt:

Post autor: cloud18 »

Hmm jesli chodzi o sama listę to wg. mnie jest cacy ale sadze że przydałaby się alternatywna lista dla pozycji gier PS2/PSP gdyż powoli (albo już wyparły )wypierają gry na szarka i niebawem ludzie przede wszystkim będą szukać coś na swojego czarnulka (czyt. PS2).
Obrazek

Elder
-#

Post autor: Elder »

Jak dla mnie gry z psx będą zawsze miały swój specyficzny klimat(np. Gta 4 niby super pro elo,ale ja tam wolę Gta 3 za właśnie grywalnosc fabułę itp.,tak samo jest z grami na psx).

Awatar użytkownika
cloud18
-#
Kontakt:

Elder pisze:Jak dla mnie gry z psx będą zawsze miały swój specyficzny klimat.
Ja się z tobą całkowicie zgadzam ale sądzę że w niedalekiej przyszłości nasz dział poświęcony grami na ps2 znacznie się powiększy a co za tym pójdzie będzie ciężej znaleźć tytuł który będzie akurat ciebie lub kogoś innego interesował dlatego sadze ze taka alternatywna lista przydałaby się no może faktycznie jeszcze nie teraz ale proszę tylko administratora o wzięcie pod uwagę takiej możliwości jak "lista gier na play station 2 ®".
Obrazek

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Dla mnie jest wyrąbiste, bo zamiast używać opcji "szukaj" to masz gry ułożone alfabetycznie, co by się przydało to bardziej alfabetyczne ułożenie i tak jak napisał cloud18 - lista gier PS2/PSP
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Oczywiście, że na tym nie poprzestaniemy... w przyszłości planuje właśnie większy rozwój ps2 i psp. Z tego względu, że początkowo strona była tylko o PSX to teraz jest na to główny nacisk co również jest potrzebne.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Wiesz przydało by się usunąć dział z grami do PS3, bo jeszcze nie ma przeróbek, a zanim będą...
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
cloud18
-#
Kontakt:

Hudżu Hudżu pisze:Wiesz przydało by się usunąć dział z grami do PS3, bo jeszcze nie ma przeróbek, a zanim będą...
Co fakt to fakt ale skoro już dział jest to po co go kasować tak naprawdę zanim powiemy swiatpsx.pl to już będą przeróbki na ps3 a chyba ten dział tak bardzo nie zawadza :-)
Obrazek

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Też się nad tym zastanawiałem ale myślmy przyszłościowo ;-)

Piotr1990
-#

Post autor: Piotr1990 »

Słuchajcie mi się lista podoba :-)

Awatar użytkownika
qpawlo94q
-#
Kontakt:

Post autor: qpawlo94q »

No przydała by się LISTA PS2 i PSP
Bo mam juz PSP i miałbym wszystko na oku jakie to sa kategorie itd
"Nie ranga odzwierciedla usera"

I have:
PSX
PSP

moody132
-#
Kontakt:

Post autor: moody132 »

Mi też się podoba ta lista. Tylko tak:
Żeby była często aktualizowana.
Fajnie by było, jakby przy grze pisało, czy to RIP, czy pełna i region.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

moody132, fakt i ja przynajmniej staram się aby był region, oczywiście gdy takie info jest tam gdzie kopiuję linki, co do tego czy to rip to łatwo można rozpoznać po wadze, ripy to te które mają po kilkanaście/kilkadziesiąt MB, nawet te które mają np. 50-90 MB a po rozpakowaniu 400-700 MB . ale oczywiście miło by było aby wstawiający zamieszczali takie info. ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

moody132
-#
Kontakt:

Post autor: moody132 »

Noo, fakt. Znam się trochę :D Może dziś coś wstawie.
I chodziło mi o to, że w tej liście możnaby pisać, bo ktoś np szuka THPS3, Nie Rip, w PAL. I Wczhodzi w listę, i jest THPS3, wchodzi, a tam czasami nie piszę czy rip, czy nie, i region... Ale to użytkownicy nie wpisują. Lista ok :D

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Pisanie na liście czy tam jest RIP, PAL czy FULL, NTSC itd. albo wszystko na raz jest trochę niepraktyczne. Lista musiałaby być często aktualizowana, staramy się by do jednej gry było jak najwięcej zróżnicowanych linków i na liście jak ktoś znajdzie grę jaką szuka to niech kliknie i sprawdzi czy reszta mu pasuje, to nie jest już duży wysiłek, a przy liście byłoby o niebo więcej pracy.

Będzie wprowadzony podział na oddzielne strony dla liter, już niebawem. (piszę, że niebawem żeby się w końcu zmobilizować), słowo się rzekło to trzeba będzie to uczynić :)

Zablokowany