sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

[KUPIĘ] Gumki do padów PS2

darmowe ogłoszenia sprzedaży

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

[KUPIĘ] Gumki do padów PS2

Post autor: Zohan »

Kupię kilka kompletów gumek do padów PS2. Nie muszą być oryginalne. Jeżeli mają być używane, to żeby wytrzymały conajmniej 2 lata mocnego użytku.
Kupię, jeżeli ktoś przedstawi aukcję na Allegro
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

nintendog
-#

Post autor: nintendog »

Czy gumki z pada od PSX bedą pasować? Bo mam takowe.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Będą pasować na wszystkie poza L2/R2 a te można powiedzieć są mi najbardziej potrzebne.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

nintendog
-#

Post autor: nintendog »

Zrobiłem zdjęcia moich gumek, bo sam nie jestem pewien już czy to pad od psxa czy od ps2 - bo posiada czarna obudowe (jak od ps2) a wtyczka jest szara i w dodatku nie jest sprawny.

http://img23.imageshack.us/gal.php?g=20110102072.jpg

Sprawdz i napisz czy to takie same, te które posiadam nie są popękane, w 100 % sprawne.

Awatar użytkownika
grysek
-#

Post autor: grysek »

nintendog, Ty masz gumy z DS1
Zohan, Mam gumki od DS2, jezeli chodzi ci o te od trigerow.
Moge wyslac ci za dara, tylko za wysylke bys zaplacil, powiedzmy 6 zl ?

ODPOWIEDZ