Witam. Kupię konsolę PSX. Konsola musi być sprawna i przerobiona. Laser musi być miód i orzeszki gdyż konsola będzie używana minimum 5 godzin dziennie. Razem z konsolą chcę dostać (tzn kupić) pad (najlepiej dwa) działający, kartę pamięci (najlepiej jak największa, ważne żeby działała i nie było z nią żadnych problemów), pełne okablowanie (czyli podłączam do TV i wszystko gra jak ta lala, nie chcę nic do niej dokupywać). Gry w zestawie mile widziane chociaż na tym mi tak bardzo nie zależy. Dodam jeszcze że mile widziana wersja slim (ta cieńsza/mniejsza). I bym zapomniał, konsola musi być w systemie PAL nie NTSC.
BTW, może mi ktoś wytłumaczyć czym się różni ta wersja fat od slim?
Troszkę mi się śpieszy więc propozycje mile widziane.
Kupię PSX - Przerobiona - Z padadmi - Karta Pamięc
Moderator: Moderatorzy
Może zacznę od pierwszego punktu:
1. PSX to naprawdę PS1.
2. Nie istnieje w PSX wersji fat czy slim, chociaż można to przyrównać. Można slimkę nazwać One'm, a "Fat'a" nie wiem jak
3. Najprostsza różnica - wielkość. W przypadku slim, mniejsze gabaryty, a w PS2 Slim umieszczono Network Adaptera co przy Facie trzeba dokupić. Co do PSOne - posiada błędy typu zawieszki na filmach w grach, co wykluczono już w wersji Fat - SCPH-7xxx i 9xxx.
4. Jak konsola jest przerobiona to ( dla mnie ) logiczne, że MA odczytywać format PAL i NTSC.
1. PSX to naprawdę PS1.
2. Nie istnieje w PSX wersji fat czy slim, chociaż można to przyrównać. Można slimkę nazwać One'm, a "Fat'a" nie wiem jak

3. Najprostsza różnica - wielkość. W przypadku slim, mniejsze gabaryty, a w PS2 Slim umieszczono Network Adaptera co przy Facie trzeba dokupić. Co do PSOne - posiada błędy typu zawieszki na filmach w grach, co wykluczono już w wersji Fat - SCPH-7xxx i 9xxx.
4. Jak konsola jest przerobiona to ( dla mnie ) logiczne, że MA odczytywać format PAL i NTSC.
Kasa: 321 $
LOL
PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002
PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002
Kasa: 321 $
LOL

PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002
PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002