sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Konsola XBOX 360 z małym problemem.

darmowe ogłoszenia sprzedaży

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Witold
-#

Konsola XBOX 360 z małym problemem.

Post autor: Witold »

Witam! Na dzisiejszej aukcji przedstawiam konsolę Xbox 360 Slim z problemem. Konsola w wersji 250gb, jednak bez dysku twardego. Problem polega na tym, że wiatraczek w konsoli kręci przez ułamek sekundy, staje, i wyświetla się czerwona dioda na konsoli, tak więc stwierdzam, że prawdopodobnie to jest problemem. Nie mam czasu ani pieniędzy na naprawę i zabawę z tym sprzętem, ponieważ zakupiłem inną konsolę. Wersja do przerobienia, nie posiada plomby gwarancyjnej(zerwana przeze mnie). Sprzedaję gołą konsolę jako uszkodzoną, tak więc nie przyjmuję zwrotów ani negatywów. Zastanów się, zanim zalicytujesz!!

http://allegro.pl/show_item.php?item=1606097817

EDIT: W związku z zaistniałą sytuacją, która przed chwilą się wydarzyła, reszcie dzieci, które mają zamiar oferować stare telefony, których nie mogą się pozbyć, robić mi przesłuchania, mówić mi o czynnościach, które rzekomo zrobiłem (np. samodzielna naprawa oraz zepsucie konsoli, ponieważ napisałem, że zdjąłem plombe gwarancyjną), oraz na koniec napisać podkreślające dorosłe i poważne zachowanie zdanie ,,Spier*alaj oszuście'' od razu odpowiadam: NIE.

Konsolę zakupiłem używaną, gołą, testowana i grana była u mojego kuzyna, gdzie również uległa usterce (prawdopodobnie chłodzenia(wiatraczka) ). Plomba była zerwana w celu sprzedaży (zainteresowanych wyjaśnieniami dlaczego ją zerwałem zapraszam na kontakt PW). Mam nadzieję, że wszystkie dzieci już uświadomiłem. Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ