sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

[Sprzedam] PSX Przerobione

darmowe ogłoszenia sprzedaży

Moderator: Moderatorzy

verman
-#

[Sprzedam] PSX Przerobione

Post autor: verman »

Witam, mam do sprzedania Sony PlayStation 1(przerobione) w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym. Konsole czyta wszystkie płyty. W skład Zestawu wchodzi: Konsola PS1, Oryginalny PAD SONY, Karta Pamięci, Kabel do TV, Kabel zasilający. W razie pytań proszę pisac na e-maila: verman14@o2.pl lub gg: 20176212.

Obrazek

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Z uwagi na dosyć dawną datę założenia teamatu pytam czy jest nadal aktualny, gdyż na GG nie mogę założyciela zastać :D. Jeśli temat aktualny to jestem zainteresowany.
hasło do moich uploadów: 1234

matelllo123
-#

Sprzedam PSX przerobione!

Post autor: matelllo123 »

Witam, mam do sprzedania psx przerobione, w 100 % sprawna konsolka, zadbana, czyta wszystkie płyty. W zestaw wchodzą dwa pady (jeden ma tylko lekko naciętą osłonkę na kabel, jest ona zaklejona i w niczym nie przeszkadza ;]) kabel zasilający, kabel do tv oraz kartę pamięci i kilka gierek nagranych na płytkach. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na gg 5518571 bądź kontakt sms na nr 502821310.

ODPOWIEDZ