Witam. Sprzedaję parę przedmiotów z moich zbiorów, które postanowiłem sprzedać, ze względu zakupu ps3 (potrzebne pieniądze na gry, które niestety tanie nie są...).
1. PSone przerobiona. Sprawna. W zestawie jeden joypad SONY Dualshock (za dopłatą dostępny drugi.), 2 karty pamięci (jedna oryginalna), okablowanie (kabel RGB nowy, roczna gwarancja) oraz minimum 3 oryginalne gry. Tytuły wybierasz SAM! (za dopłatą dostępne są inne tytuły)
2. Router D-Link DIR-301. Sprawny. W zestawie potrzebne okablowanie i oprogramowanie.
3. Network Access Disc przeznaczony do konsoli PS2. Dosyć rzadka płytka, idealna do naszej domowej kolekcji. Być może uda się jeszcze zagrać w jakąś grę przez internet - nie wiem.
4. Oryginalny Multitap do PSX. Wystawiam, bo być może znajdzie się ktoś, kto zaoferuje mi ciekawą cenę.
5. Gra na PSX Metal Gear Solid Special Missions. Każdy prawdziwy fan MGS'a powinien mieć tą gre! Gra w j. angielskim.
6. Gra na PSX Destrega w systemie NTSC-J. RARYTAS. Gra w j. angielskim
7. Konsola Nintendo 64 w kolorze przezroczysto-czarnym. Rarytas w stanie idealnym. Brakuje jednej klapki (na upartego mogę dorzucić czarną oryginalną klapkę). Do zestawu dorzucam oryginalne okablowanie. Dla zainteresowanych za dopłatą dorzucę kierownicę oraz joypada.
Na aukcjach jest AKTUALNY opis przedmiotów (i dodatków) oraz moje ceny.
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6944026
Oczywiście aktualne są części do konsoli Playstation z (niestety) byłego sklepu Świata PSX.
Proponowane ceny przedmiotów oraz odpowiedzi na wszelkie pytania dostępne pod numerem GG 10751474. Mile widziane negocjacje. Możliwość wysyłki poprzez allegro. Nie wysyłam za pobraniem (nie dotyczy opcji Allegro).
Serwisuję oraz przeprowadzam modyfikacje na konsolach PSX, PS2, PSP oraz wiele innych.
Sprowadzam także inne przedmioty. Czegoś szukasz? Pisz na gg
Pozdrawiam! Były sprzedawca ŚwiatPSX - Witold
[SPRZEDAM] pare przedmiotów ALLEGRO
Moderator: Moderatorzy
[SPRZEDAM] pare przedmiotów ALLEGRO
Ostatnio zmieniony śr 16 mar, 2011 17:55 przez Witold, łącznie zmieniany 1 raz.
Witold pisze:Proponowane ceny przedmiotów oraz odpowiedzi na wszelkie pytania dostępne pod numerem GG 10751474. Mile widziane negocjacje. Możliwość wysyłki poprzez allegro. Nie wysyłam za pobraniem (nie dotyczy opcji Allegro).
Dodam , że wolałbym, aby sobie zatrzymać propozycje wymiany (tylko NAPRAWDĘ fajne przedmioty wchodzą w grę) oraz aby nie pytać na darmo (strata mojego i waszego czasu).
Jutro prawdopodobnie wkleję zdjęcia tych przedmiotów oraz linki do allegro