sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

[Sprzedam] GameBoy AdvanceSP i inne

darmowe ogłoszenia sprzedaży

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Witold
-#

[Sprzedam] GameBoy AdvanceSP i inne

Post autor: Witold »

Witam wszystkich przeglądających ten temat. W dzisiejszym temacie przedstawiam konsolę GameBoy AdvanceSP w kolorze srebrnym. Konsola jest w stanie bdb- . W środku pare otarć od grania, na zewnątrz standardowe ryski. Oczywiście w pełni sprawna. Do zestawu dołączam dwie oryginalne gry Pokemon Rubin Edition (pudełko, j. niemiecki) oraz Need For Speed Most Wanted (pudełko, papiery). Do zestawu dołączam pudełko wraz z papierami, oryginalny zasilacz oraz ładowarkę samochodową. Jest to pierwszy, bolesny krok w kierunku sprzedaży zbieranych od 1,5 roku rzeczy, gdyż potrzebne są mi potrzebne jakieś drobne pieniądze na duży wyjazd (przyjaciele z forum wiedzą, o co chodzi). Oczywiście istnieje możliwość wystawienia na allegro

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Cena jaka mnie interesuje to 110 zł. Koszty wysyłki wliczone. Możliwość dokupienia dwóch nieoryginalnych gier (Tony Hawk Pro Skater 4 oraz Castlevania Circle of the Moon)

Jeżeli też jesteś kolekcjonerem konsol, lub po prostu chcesz posmakować starszych gierek, konsola jest idealna dla Ciebie.

Jeżeli jesteś zainteresowany innymi konsolami, częściami, grami, akcesoriami - pisz. W swojej kolekcji posiadam bardzo dużo różnych rzeczy, często dostępnych tylko na aukcjach ebay.

Kilka zdjęć prezentujących to, co można u mnie nabyć (to nie jest wszystko!)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kontakt:

gg: 10751474
telefon: 661757543
PW lub tutaj.

Awatar użytkownika
mifal2000
-#

cena

Post autor: mifal2000 »

Ile bys chcial za psx+joystick+gameboy jakis?

ODPOWIEDZ