Siema mam do sprzedania PSX ze wszystkim. Mam 25 gier, 3 pady , SONY (bez analogów) z trochę wduszonym guzikiem trójkąt. 2 pad SONY bez analogów stan BDB i pad pc/ps2 Tracer, dodaje okablowanie.
Wszystko działa oprócz slotów na karty pamięci, coś je szlag trafił i nie chcą się załączyć.
Do zestawu daje kartę 1 MB. Okablowanie. Pady podane powyżej.
Pady SONY trzeba kilka razy włożyć lub wyłożyć ponieważ konsolka coś do nich ma i musi je zaakceptować, a drugi pad Tracer z analogami nie ma guzika L2 znaczy się ma tam oryginalną gumkę która robi za przycisk.
Ogólnie reszta działa, ale nie grałem na nim długo więc aby zaczął czytać gry jeżeli nie uda się kilka razy wyłącz i włącz konsolkę. Jak wiadomo to stara konsolka ale ja o nią dbałem.
Konsolka ma nowe zasilanie i bezpiecznik więc nie będzie się trzeba bać o konsolkę lub o zasilanie. kabelki w stanie 5. Wszystko Hula. Konsolka odtwarza gry jak i NTSC i PAL jeżeli gra z zatnie się w pewnym momencie z tych słabszych płyt to nie moja wina, to słabe płyty. POLECAM konsolkę Cena 80 zł + koszty wysyłki wliczone w cenę konsolki. Polecam negocjację na 22695040.
Zdjęcia mogę dać jutro bo teraz już po prostu mi się nie chcę.
Sprzedam PSX
Moderator: Moderatorzy
-
Sprzedam PSX
Ostatnio zmieniony czw 02 sie, 2012 18:21 przez uefachampionsleague, łącznie zmieniany 2 razy.