Witam Was!
Mam na sprzedaż konsole PlayStation 2 DTL-H75000A Debugging Station(for PlayStation 2) WERSJE 'TEST' ! Posiada więcej Ram-u
Z tego co wiem i znalazłem w internecie, to są tylko 2 takie konsole na całym świecie. JEST TO UNIKAT. Szukam kolekcjonerów PS bo myśle ,że przeciętny człowiek dla którego konsola służy tylko do gier, nie będzie w stanie zapłacić tyle za Ps2. Mam do niej 2pady i zasilacz + 2 Memorycard 8mb.
Zainteresowani pisać priv. jak ktoś bd chętny to moge wystawić w każdej chwili ja na allegro i dobijemy targu.
Sprzedam UNIKAT ! (Tylko dla Kolekcjonerów!)
Moderator: Moderatorzy
Witam jestem zainteresowany, tylko chciałbym się dowiedzieć troszkę więcej o różnicach tej wersji ps2 min. o ile więcej ramu ma ta wersja od zwykłego ps2 i czy są jeszcze jakieś różnice oprócz obudowy ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz 05 sie, 2012 20:53 przez McMarycha, łącznie zmieniany 2 razy.
Mnie z kolei interesuje cena tej konsoli.
Pomogłem daj +
Polecana strona:
--> https://facebook.com/DobryNaciag <--
PlayStation SCPH-7002
PlayStation 3 320GB
PlayStation Portable 3004 6.60 PRO-B10.fix1
Polecana strona:
--> https://facebook.com/DobryNaciag <--
PlayStation SCPH-7002
PlayStation 3 320GB
PlayStation Portable 3004 6.60 PRO-B10.fix1
Za pewne wielu z was zdziwi fakt, że sporo postów w tym temacie zostało usuniętych. Już wyjaśniam dlaczego.
W tym dziale składamy oferty, chcesz coś kupić/sprzedać to, składasz ofertę, podajesz cenę i wszelkie inne, warte uwagi dane. Żadne inne posty nie mają prawa tutaj istnieć.
To samo tyczy się kłótni. Zobaczę jeszcze raz, że ktoś robi z forum śmietnisko, bo nie potrafi się opanować i zaczyna "wojnę" z innym użytkownikiem, z miejsca dostaje ostrzeżenie. Są inne drogi komunikacji, możecie się kłócić gdzie chcecie, ale nie na forum.
W tym dziale składamy oferty, chcesz coś kupić/sprzedać to, składasz ofertę, podajesz cenę i wszelkie inne, warte uwagi dane. Żadne inne posty nie mają prawa tutaj istnieć.
To samo tyczy się kłótni. Zobaczę jeszcze raz, że ktoś robi z forum śmietnisko, bo nie potrafi się opanować i zaczyna "wojnę" z innym użytkownikiem, z miejsca dostaje ostrzeżenie. Są inne drogi komunikacji, możecie się kłócić gdzie chcecie, ale nie na forum.