Witam, mam do sprzedania 6 oryginalnych kart pamięci do pierwszego PlayStation. Karty sprawne. Te, których zdjęcia są pojedyńczo 15 zł + przesyłka + dodaję plastikowe pudełka do nich lub odbiór osobisty w Krakowie lub na Podhalu. Pozostałe różnią się tym, że nie mają naklejek z tyłu i nie dodaję pudełka - koszt 10zł + przesyłka. Mogę wystawić na allegro.
najprosciej to po bebechach sprawdzic ale dla mnie wiekszosc to 100% oryginaly jedynie tej z napisem psone nie potwierdze bo takiej nie mialem w reku i nie mam porownania. Szkoda ze zdjecia slabej jakosci to moznaby bylo sprawdzic wytloczone napisy z tylu. przynajmniej w kartach od ps2 te napisy bardzo sie roznily jakosciowo w oryg i w podrobkach.
Może to zdjęcia takie, ale sam kupiłem jakiś czas temu 2 karty i to w boxie i okazało się że nie są zbyt oryginalne, a ich tył jest łudząco podobny do tego z Twojej pierwszej karty, nawet ta plomba chyba podobna. Znajdę czas to cyknę fotkę to sobie porównasz.
Z zewnątrz inny odcień plastiku i nasycenie barw czcionki. W środku też całkiem coś innego. Jesteś w stanie zajrzeć do środka tej pierwszej karty co miałeś na fotce bo ciekaw jestem jak tam to wygląda.
A nie mówiłem Na plus, że żadna nie ma układu z bateryjką więc wydaje mi się że wszystkie powinny podobnie jak oryginały utrzymywać save'y bez strachu, że znikną. Choć z podróbkami nigdy nie wiadomo...
tragedia z tymi podrobkami jest, myslisz ze oryginal a tu lipa;p choc ja raz trafilem odwrotnie:D myslalem ze mam podrobke karty ps2 (obudowa na 100% podrobka) a w srodku byla oryginalna plytka PCB O.o porownalem sobie z kilkoma w 100% oryginalnymi kartami ps2 i byla identyczna