sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Kupię PSX

darmowe ogłoszenia kupna

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
fifka
-#

Kupię PSX

Post autor: fifka »

Jako że to mój pierwszy post na tym forum witam wszystkich forumowiczów.

Chętnie przyjmę pod swoje ramiona PSX, najlepiej przerobionego ale jeżeli ktoś ma 'czystego' w jakiejś korzystnej cenie także jestem zainteresowany. Poprzez słowa 'korzystna cena' mam na myśli ok. 50 zł, nie czarujmy się ale konsola która wyszła 16 lat temu nie jest warta wiele więcej, chyba że nowa prosto z pudełka albo jakaś limitowana wersja. Na allegro można kupić sprawne wersje z dodatkami typu gry nawet za 30 zł a na ebayu dorwiesz za 10 zł stąd też podałem taką wartość a zwróciłem się o kupno na tym forum bo raczej wolę kupić od kogoś w miarę zaufanego gdzie będę mógł sprawdzić (może nie osobiście) czy konsola w ogóle działa, czy tak naprawdę jest warta kupna. Oczywiście jeżeli cena będzie NIEWIELE większa to też kupię, ale nie przesadzajmy z kolosalnymi cenami typu 150, 200 zł bo za tyle to można sprawić sobie używanego PS2. O kontakt proszę tutaj bądź prywatnie, jeżeli oferta mnie zainteresuje będzie można dogadać się telefonicznie bądź na GG.
Jeszcze jedna dość ważna wiadomość - jeżeli jakakolwiek oferta pojawi się to sprzęt i tak kupię w połowie sierpnia bądź nieco wcześniej bo w tym momencie nawet jakbym chciał to wysłanie/przelanie pieniędzy jest po prostu niemożliwe.

Czekam i pozdrawiam

Awatar użytkownika
Hudy
-#
Kontakt:

Post autor: Hudy »

Sorki za naskoczenie ale konsola która była i jest świetną konsola nie będzie droższa.

Teraz jakiś kolekcjoner musi zapłacić ze 100 zł za Commodore 64.
Poczekaj jeszcze parę lat niech minie pokończą się ten konsole to będziesz płacić z 200 zł za taką.

Czemu zresztą nie kupisz na Allegro ?
Skoro ceny tam to 50 zł...
Boisz się że przyślą szmelc ?

Kierujesz się cenami z Serwisów którym nie ufasz..
Dla mnie bez sensu.

Zajrzyj do działu "sprzedam".

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Mam psx'a za taką cenę. Napisz do mnie na gg : 10751474

ODPOWIEDZ