sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator

[KUPIE] Monitorek do PS One

darmowe ogłoszenia kupna

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Post autor: McMarycha »

No niby tak ale niektóre gry mają możliwość wyboru poza tym przypuszczam ze taki LCD jest przystosowany do PAL i NTSC

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Nie jest. Czytałem gdzieś o tym że nie będzie współpracować.

PS: ŻADNA oryginalna gra nie ma możliwości wyboru wyświetlania (PAL czy NTSC). Takie rzeczy tylko jeśli masz crackowaną wersję (Np. od ParadoXa) Bo do tego musi być dodany mode selector.
SCEE™

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

ja gdy poszukiwałem swój monitorek ale na allegro, zakupiłem wersję PAL i niestety gry NTSC trzeba potraktować FIX'em aby móc grać, ponieważ obraz jest w kolorowe poziome paski (próbkowanie obrazu), praktycznie tylko NTSC-JAP sprawiają najwięcej kłopotów, ponieważ po fixie wyświetlają się od dołu ekranu czyli u góry są jakby dwa grube czarne pasy, tak jakby obraz panoramiczny przeciągnąć do dołu ekranu... albo nic nie ma ;)
po wygranej aukcji, ktoś inny wystawił taki sam monitor ale z możliwością zmiany PAL/NTSC przez przyciśnięcie jednocześnie + i + to nie jest ta aukcja ale tutaj też gość to w 2007 opisuje -> http://archiwumallegro.pl/sony_lcd_do_p ... 03826.html
no niestety o ile ja zestaw psone+monitorek+org.pad dałem coś ok.170 zł, to on za sam monitor wystawił cenę od 180 zł...
tutaj inny rodzaj ale ze zmianą -> http://www.ebay.pl/sch/i.html?_from=R40 ... d+ntsc+pal hm... tanio nie jest.

ja na swój polowałem ok. roku no i odpukać udało się...

PS. oczywiście konsolka musi być przerobiona;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

michael69, ale do czego przerobiona? :P Bo tego nie zakumałem...
SCEE™

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Post autor: McMarycha »

No do tego żeby odtwarzała gry w NTSC

ODPOWIEDZ