sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Zamienię telefon SE K510i Za GBA lub zestaw GBC warto!!

darmowe ogłoszenia zamiany

Moderator: Moderatorzy

RycerzJP
-#

Zamienię telefon SE K510i Za GBA lub zestaw GBC warto!!

Post autor: RycerzJP »

Witam. tak jak w temacie zamienię telefon SE K510i za konsolę GBA z conajmniej 1 grą
lub gbc z zestawem min 3 gierek.
Co do telefonu to stan oceniam bdb normalne ślady użytku.
W telefonie bardzo dobże chodzi joy ponieważ go wymieniłem na nowego.
W telefonie zrobiłem tuning. wgrałem nowe ciekawsze ikonki menu, ikonki systemowe
wgrałem walkmana 1.0 zmieniłem sterowniki aparatu wyświetlacza i dźwięku. dzięki czemu telefon gra o wiele głośniej i czyściej, robi ładniejsze zdjęcia i wszystko na ekranie jest o wiele wyraźniejsze. Zainteresowanym podeślę zdjęcia telefonu.
Kontakt: Tutaj na priv albo telefon 726886499 odpowiadam na sms. pozdrawiam i zachęcam do wymiany bo naprawde warto!!! gwarantuję bezpieczeństwo@@@

[ Dodano: Sro 16 Lut, 2011 19:03 ]
gier może być i mniej. ale ma być chociaż 1

[ Dodano: Pią 18 Lut, 2011 18:44 ]
Chętnym na wymianę dożucę jeszcze Mp3 2 gb lark life. MP3 ma plamę na wyświetlaczu jednak nie przeszkadza to w słuchaniu piosenek bo można je słuchać bez zarzutu. Mp3 świetnie służy jako pendrive w mp3 brak zaślepki na usb i na baterie. gratis akumulatorek aaa i sluchawki marki natec. czyli w skład wchodzi telefon i mp3.

[ Dodano: Sob 19 Lut, 2011 17:32 ]
Pilnie wymienię za GBA nawet samą konsolę lub GBC z min 1 grą!!!!

[ Dodano: Pon 21 Lut, 2011 17:13 ]
Mp3 sprzedana. Więc zamieniam się z wami za colora z SE K510i. gratis dodam siemensa sl 45i z full zestawemale bez baterii. proszę pisać na priv albo na fon 726886499 dzwonić też możecię. POLECAM BO TO NAPRAWDĘ OKAZJA!!!

[ Dodano: Wto 22 Lut, 2011 18:29 ]
proszę wrazie co pisać na maila Maniek0973@gmail.com

[ Dodano: Wto 22 Lut, 2011 20:25 ]
Nie widy chetnych... wiec prosye yamknac temat!!

ODPOWIEDZ