sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Jak nagrać film

wszystko o wszystkim, odpoczynek

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
markomen1
-#

Jak nagrać film

Post autor: markomen1 »

Witam na wstępie chciałbym napisac że nie chodzi mi o film 700mb czy 1gb ale o film 7,5 gb i nie wiem jak to nagrac na 2 plytki dvd więc prosze o pomoc jest to film dvd są tam dwa foldery AUDIO_TS i WIDEO_TS jak wiadomo w audio nic nie ma znaczy przynajmniej sie nie pokazuje :P

Z GÓRY THX ZA ODPOWIEDŹ :P
Obrazek

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

7.5GB to za dużo jak na płytę dvd-5, musisz nagrać swój film na płycie double layer.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

coś znów dzieje się z naszą stroną więc zrobiłem opis na dok. txt.

Obrazek
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

Tworzysz obraz z tych video_ts i audio_ts..... tzn...w nero masz opcje nawet wypal dvd-video i zamiast nagrywarki wybierasz image recorder , nastepnie montujesz w wirtualnym napedzie ten obraz , potem DVDXCopy i tam masz :) ze dzieli na 2 dvd ;)
PSX SPCH-9002 CHIPEK :D
PS2 SCPH-75004 + FMCB 1.8 :)
PSP 3004 :P

Awatar użytkownika
markomen1
-#

Post autor: markomen1 »

kapcior7 pisze:Tworzysz obraz z tych video_ts i audio_ts..... tzn...w nero masz opcje nawet wypal dvd-video i zamiast nagrywarki wybierasz image recorder , nastepnie montujesz w wirtualnym napedzie ten obraz , potem DVDXCopy i tam masz :) ze dzieli na 2 dvd ;)

Mógłbys podać jakiś link do DVDXCopy bo szukałem i znaleźć nie mogłem :P
Obrazek

ODPOWIEDZ