sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

RPG

wszystko o wszystkim, odpoczynek

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
markomen1
-#

RPG

Post autor: markomen1 »

Niema co się rozpisywać ale mam pytanie co lepsze Two worlds czy Fable zapomniane opowieści
Obrazek

Awatar użytkownika
Elkitrim
-#

Post autor: Elkitrim »

Two Worlds jest dość prosty do opanowania ale "ciasny" i "mały". Dlaczego tak mówię. Two Worlds nie posiada dużego świata a przynajmniej na tyle ile go zobaczyłem gdyż dalej mnie nie zachęcił. Jeżeli na początku będziesz się kręcił nie tam gdzie trzeba źle to może wyjść. Z drugiej strony jeśli załapiesz co i jak zamienia się w to bardzo fajną gierkę z dobrą fabułą czyli dla tej gry potrzeba czasu.

Co do Fable. tej gry nie grałem lecz mój kolega grał i mówił że jest świetna nie konieczne ale bardzo dobra lecz trzeba się przyzwyczaić do jej jakiegoś dziwnego stylu wyglądu czy coś takiego. Z gameplaya widziałem że to nawet dobre jest ale też można się pogubić czasem ale to chyba wada większości RPG więc nie ma co się dziwić. Jeśli chcesz pograć produkcję naszych rodaków to łap Two Worlds. Jeśli.... no tu już nie wiem co to zagraj w Fable :)

Możesz zagrać w demo Two Worlds lecz niestety tylko po angielsku. Dema Fable nie widziałem.
Playstation Portable 3004 Piano Black 6.20 PRO-C Perm.
Playstation 2 SCPH - 77004 Free McBoot 1.8b PL
Playstation 3 FAT - COBRA 7.00 mixed with Rogero 4.46

Awatar użytkownika
markomen1
-#

Post autor: markomen1 »

Elkitrim pisze:Two Worlds jest dość prosty do opanowania ale "ciasny" i "mały". Dlaczego tak mówię. Two Worlds nie posiada dużego świata a przynajmniej na tyle ile go zobaczyłem gdyż dalej mnie nie zachęcił. Jeżeli na początku będziesz się kręcił nie tam gdzie trzeba źle to może wyjść. Z drugiej strony jeśli załapiesz co i jak zamienia się w to bardzo fajną gierkę z dobrą fabułą czyli dla tej gry potrzeba czasu.

Co do Fable. tej gry nie grałem lecz mój kolega grał i mówił że jest świetna nie konieczne ale bardzo dobra lecz trzeba się przyzwyczaić do jej jakiegoś dziwnego stylu wyglądu czy coś takiego. Z gameplaya widziałem że to nawet dobre jest ale też można się pogubić czasem ale to chyba wada większości RPG więc nie ma co się dziwić. Jeśli chcesz pograć produkcję naszych rodaków to łap Two Worlds. Jeśli.... no tu już nie wiem co to zagraj w Fable :)

Możesz zagrać w demo Two Worlds lecz niestety tylko po angielsku. Dema Fable nie widziałem.
THX grałem w obydwie i doszedłem do wniosku ze FABLE lepsze lecz bardo krótka :( w 8 godzin przeszedłem a TWO WORLDS tak jak napisałeś nie za fajny leccz bardzo fajny jak na Polską grę :)
Obrazek

ODPOWIEDZ