sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

MMORPG

wszystko o wszystkim, odpoczynek

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
markomen1
-#

MMORPG

Post autor: markomen1 »

Wiem kolejny post który zaśmieca stronkę no ale cóż po to jest internet :mrgreen:
Dobra przejdźmy do tematu szukam gry MMORPG coś w stylu metin2 bardzo spodobało mi się to że można bić tyle mobów ile się chce a nie tylko po jednym i tu zwracam się do was z prośbą czy są gry gdzie można bić stworki po kilka na raz a nie po jednym ?? dobrze też żeby gra była cała for free no chyba ze jakieś mikro płatności typu ulepszacze gry proszę o jakieś tytuły no a jeżeli już nie ma nic takiego to chociaż jakaś gra MMO która wciąga

Z GÓRY THX ZA ODPOWIEDŹ :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Sprawdź grę "Shayia". Mój brat bardzo lubi tą grę i w połączeniu z Team Speakiem i dołączeniem do gildii, gra się znakomicie ;)
SCEE™

Awatar użytkownika
markomen1
-#

Post autor: markomen1 »

Quake96 pisze:Sprawdź grę "Shayia". Mój brat bardzo lubi tą grę i w połączeniu z Team Speakiem i dołączeniem do gildii, gra się znakomicie ;)
THX zobacze co to
Obrazek

szymon2000
-#

Post autor: szymon2000 »

World of Warcraft na serwerze ToD.sey.pl nie placi sie ale bije tylko jednego chyba ze zbierzesz grope.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Ja ze Steama pobrałem (za darmo) DC Universe. Tworzysz własnego superbohatera lub superzbira i walczysz po stronie takich ludzi jak Batman, Supermen, Zielona Latarnia, Wonder Woman lub Joker, Lex Lutor itp. Zajmuje 18 gb, ale ma się ogromne miasta i mase questów. Ciągle w to gram.

PS. Można latać :)
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

tomx1989
-#

Post autor: tomx1989 »

Tak jak wyżej DC Universe bardzo fajna i wciągająca gra, jednak ściągnięcie klienta zajmuje troche czasu(nie ściągaj ze steama tylko z oficjalnej strony), perfect world, cabal. Jeżeli lubisz gry z izometryczną kamerą to np. MU Online nie dużo zajmuje i małe wymagania, ostatnio jeszcze odkryłem Drakensand Online gra która chodzi w przeglądarce, nic nie trzeba ściągać. Na 2Mb łączu szybko się wczytuje. Gra ma na prawde dobrą grafikę.
Sega Mega Drive VA4
SNES
PSX SCPH-1002
PSX SCPH-7502
PS2 SCPH-70004
PS2 SCPH-50004, NA 80GB HDD
PSP 3003
PS TV
Gamecube
Wii 1TB
Xbox v1.0 300GB
Xbox 360 S 250GB