sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Z jakiej gry pochodzi ten screen?

wszystko o wszystkim, odpoczynek

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Obrazek

Gra została wydana w 1999 roku. Wiki i gamefaqs podają że to RPG. W recenzji PSX Extreme podali że to platformówka, ocenili ją na 4/10. Okładka gry przedstawia twarz głównego bohatera, która jest również widoczna na zdjęciu (bardzo mała ale jest).

EDIT 2: Kolejna fotka

Obrazek

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Drugi screen dopiero rozświetlił mój umysł i przypomniał, co to za gra. Miałem okazje grać jedynie w demo tej gry, dlatego ta mapka nic mi nie mówiła, nie pamiętam by była ona na demie. Ok, ale do rzeczy, tytuł gry to "Monkey Hero" na PSX'a ;)

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Tym razem będzie gra wyścigowa, prawdziwy gniot, ale może ktoś jednak grał :P

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Radical Bikers

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Kurde... Grałem w to, tylko jak to się zwie... Wiem że coś z tym X. Zaraz zobaczę :P

Maaam!! Ta gra to Radikal Bikers.
Miałem tego gniota kiedyś, jako "ruskiego orginała".
Jak to znalazłem? Szukałem gier na X i nic. Więc przpomniałem sobię, że w tej grze dostarczało się pizzę. Wpisałem w google "dostarczanie pizzy PSX" i wyskoczyła mi ta nazwa. Od razu sobie przypomniałem tą grę i jej tragiczną fizykę jazdy. :P
SCEE™

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

DreamON, hah równocześnie. Znaczy się ja pisałem posta i akurat nim zdążyłem to ty się wbiłeś :P
Tyle, że ja podałem dokładniejszą nazwę i bez błędu :P więc to mi powinno zaliczyć, no ale nie będę się pchał :D Najśmieszniejsze jest to, że jak wszełem do tematu to twojego postu nie było, a jak napisałem swojego to BUCH, a tu twój post przede mną. :P
Ostatnio zmieniony czw 28 kwie, 2011 18:37 przez Quake96, łącznie zmieniany 1 raz.
SCEE™

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Ja niecałe 2 tygodnie temu przeglądałem na kiblu PSX Extreme 35/36. Stąd pamiętam grę 8-) .
Quake96 pisze:DreamON, hah równocześnie. Znaczy się ja pisałem posta i akurat nim zdążyłem to ty się wbiłeś :P
Tyle, że ja podałem dokładniejszą nazwę i bez błędu :P więc to mi powinno zaliczyć
Sztuczna wiedza, bez Google byś tego nie odnalazł. Ja ta gazetke kupiłem jak miałeś 4 lata, bez napinki odstępuję i możesz zadawać.
Ostatnio zmieniony czw 28 kwie, 2011 18:39 przez DreamON, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Ja grałem w tego gniota :P Skopana fizyka jazdy, trudna jak cholera (momentami) i strasznie niedopracowana.

I znów pewnie ty będziesz zadawał :P Będę musiał czekać aż ktoś da coś łatwego, bo twoje zagadki to masakra :D

To nie sztuczna wiedza! Miałem tę grę gdy miałem PS2 slim, które nie czytało DVD. Pamiętam jak grałem w to z kumplem. Tam były różne pizze i się na czas dowoziło.

Zadawaj, spokojnie. Ja się nie spinam, tylko tak mówię :P Wole popatrzeć jak znowu dajesz jakiegoś mega bonusa w zagadce (w sensie, że trudną zagadkę) i poczekać, aż ktoś coś da. W końcu to twój post był pierwszy ;)
SCEE™

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Ok, obaj podaliście tytuł, ale to Quake96 podał tytuł poprawnie, w ten sposób jemu przyznaje dodanie następnej zagadki ;) Mam nadzieje DreamON, że się nie obrazisz? Niech będzie jakieś urozmaicenie między użytkownikami :) Tak w ogóle, tego gniota posiadam oryginalnego :P

Quake96, twoja kolej.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

No dobra, jak chcecie to wstawię. Postaram się dać coś na poziomie DreamON (czyli wysokim) i jestem ciekaw czy ktoś odgadnie :P

Obrazek

PODPOWIEDŹ: Gra wyszła chyba tylko w japonii (bynajmniej o innej wersji nie znalazłem informacji) i jest/była dostępna na Japońskim PS Store dla PS3. Jej nazwa jest związana ze "stylem" chodzenia po wypiciu kilku głębszych (lewo, prawo, lewo, prawo i tak ciągle)
SCEE™

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

↑ Zig Zag Ball

Teraz lecim z czymś łatwiejszym, fani platformówek muszą znać postać na obrazku.

Obrazek

Awatar użytkownika
Drakson
-#

"Jersey Devil", PSX ;)

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Zgadza się, zadajesz.

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Zagadka ode mnie, tym razem będzie nieco trudniejsza niż zwykle. Łatwo nie będzie, no chyba, że ktoś w poniższą grę pykał ;) Tak więc do dzieła :hyhy:

Podpowiedź.
Gra wydana została w 2000 roku, wydawcą tej gry jest Jaleco Entertainment. Gatunek gry, shooter ;)

ODPOWIEDZ