sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Za ile by poszło ?

wszystko o wszystkim, odpoczynek

Moderator: Moderatorzy

Cril
-#

Za ile by poszło ?

Post autor: Cril »

Witam !
Zastanawiam się czy warto jest wystawiać na allegro mojego pegazusa ( stan techniczny widoczny na zdjęciu ) + 24 dyskietki do tego ( w tym legendarna dyskietka 161 n 1 ). Dołączam do tego kable ( dwa ) niezbędne do podłączeniami do telewizora i jeden sprawny joy.

http://img339.imageshack.us/gal.php?g=dsc00158qx.jpg ( link do zdjęć ). Ogólnie chciałbym z niego 100 zł w ofercie Kup Teraz tylko zastanawiam się czy tyle będzie. Trochę szukałem na Allegro i znalazłem jedną ofertę kupna dyskietki 161 n 1 i poszła za 40zł. Czy myślicie, że mam szanse ?

// Liczę na opinki ^^
Człowiek jest jak bot, codziennie zjada, siedzi w ubikacji i myje zęby
UWAGA! Co do ostatniego to zależy kto :P

Awatar użytkownika
Ostry96
-#

Post autor: Ostry96 »

Ja bym wystawił tę konsolkę i tą całą kartę oddzielnie
za konsolkę mało się zdobędie (patrz allegro) ale z koro piszesz że za dyskietkę dostaje się aż tyle to bym dał 2 opcje: kup teraz 40/30zł i licytuj BCM :)

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Cril, no nie wiem. Moim zdaniem nie weźmiesz więcej niż 50zł. Ale to tylko moje zdanie. :D
PS. Fajny masz dywan. Zupełnie taki jak mój. :]
hasło do moich uploadów: 1234

Cril
-#

Post autor: Cril »

No właśnie nie chce wystawiać osobno wszystkiego bo są to dodatkowe koszty.
Patrzałem na aukcje i np. za 10 dyskietek było 10 zlotych, za 161 n 1 dyskietkę ( co mówiłem ) 40 zł. Sam pegazus liczę, ze joy'em wyciągnie 20 ^^

Obliczyłem sobie tak;
Pegazus ( włącznie z joyem nowym o wartości 5 zł xD ) - 20 zł
Dyskietki ( 20 ) - 25zł
Dyskietka 161 n 1 - 40 zł
Kable itd. - 15 zł

Jeżeli dobrze by poszło to tą stówę bym miał :p

Dywan wybierała akurat mama, ;]
Człowiek jest jak bot, codziennie zjada, siedzi w ubikacji i myje zęby
UWAGA! Co do ostatniego to zależy kto :P

ODPOWIEDZ