Durnowate reklamy w tv
Moderator: Moderatorzy
Durnowate reklamy w tv
Nie widziałem podobnego tematu więc zakładam wątek: które reklamy (niekoniecznie w tv) was drażnią, sprawiają że macie chęć wrzasnąć ''kur*# !!'' i cisnąć w telewizor wysłużonym kapciem?
Ja nie mogę zdzierżyć reklamy podpasek Always(gggrr)-tej tak debilnej,niedorozwiniętej,durnowatej muzyczki wymyślonej chyba przez bezmózgiego pawiana z żółtymi papierami!
Ostatnio płacąc za zakupy w kasie ta 'melodyjka' ciągle chodziła mi po głowie-wwrr! ):/
Ja nie mogę zdzierżyć reklamy podpasek Always(gggrr)-tej tak debilnej,niedorozwiniętej,durnowatej muzyczki wymyślonej chyba przez bezmózgiego pawiana z żółtymi papierami!
Ostatnio płacąc za zakupy w kasie ta 'melodyjka' ciągle chodziła mi po głowie-wwrr! ):/
Lepszy maluch w garażu, niż Opel w telewizorze.
Bym poprawił na pedał, ale zgadzam się. Reklama jest tak wkurzająca, że bym tam wpadł i wystrzelał wszystkich. Muzyka rodem biebera.Ja nie mogę zdzierżyć reklamy podpasek Always(gggrr)-tej tak debilnej,niedorozwiniętej,durnowatej muzyczki wymyślonej chyba przez bezmózgiego pawiana z żółtymi papierami!
Ale nic nie przebije tego, gdy w TV4 oglądasz sobie Galileo a tu nagle to wkur****ące trliylululu REKLAMAAAAAAAAAAAAA I TO NIEBIESKIE TŁO Z BIAŁĄ "CZWÓRKĄ" ARGH!@*!(@**(!&@*!@&*!@&
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na
pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!

Jak to pisze na komixxach:
"Fekalia - odpoczynek" . Producenci zasłużyli na wieczny urlop. W sumie co do reklam to muszę wyszukać jakąś wkurzającą. A i tak mnie wnerwiają te programy muzyczne typu : X Factor, gdzie pojawia się beztalencie z (Nie) "Mam talent" (u).
"Fekalia - odpoczynek" . Producenci zasłużyli na wieczny urlop. W sumie co do reklam to muszę wyszukać jakąś wkurzającą. A i tak mnie wnerwiają te programy muzyczne typu : X Factor, gdzie pojawia się beztalencie z (Nie) "Mam talent" (u).
Kasa: 321 $
LOL
PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002
PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002
LOL

PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002
PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002
A mnie wkurza reklama gdzie występuje najbardziej znienawidzona rzecz... MAGNEZ. Typowy scenariusz:
Studio
- Wiele osób cierpi ... bla bla bla ... w naszym studiu "kolejny dupek za przeproszeniem ". Co robić?
- Stosować "kolejne badziewie nie warte ani grosza". Dziękuję.
I po reklamie. Po prostu nerwy biorą.
Studio
- Wiele osób cierpi ... bla bla bla ... w naszym studiu "kolejny dupek za przeproszeniem ". Co robić?
- Stosować "kolejne badziewie nie warte ani grosza". Dziękuję.
I po reklamie. Po prostu nerwy biorą.
LOL
PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002
PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002
LOL

PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002
PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002
glukkon7, dobrze powiedziałeś ;D
Od siebie dodam reklamę, a raczej ogólny typ reklam. Mianowicie choćby reklamy proszku do prania. Przkładowo producent BlaBla reklamuje proszek który usuwa wszystkie plamy i jest niezawodny, a po paru dniach widzisz kolejną reklamę producenta BlaBla, która reklamuje nowy proszek który jest jeszcze "niby" lepszy. To trochę robienie w ciula ludzi. Skoro jeden proszek jest niby idealny to jak następny może być idealniejszy? Porażka total...
Od siebie dodam reklamę, a raczej ogólny typ reklam. Mianowicie choćby reklamy proszku do prania. Przkładowo producent BlaBla reklamuje proszek który usuwa wszystkie plamy i jest niezawodny, a po paru dniach widzisz kolejną reklamę producenta BlaBla, która reklamuje nowy proszek który jest jeszcze "niby" lepszy. To trochę robienie w ciula ludzi. Skoro jeden proszek jest niby idealny to jak następny może być idealniejszy? Porażka total...
SCEE™
Quake96, masz zupełną rację, od 15 lat reklamują bielszą biel i jeszcze bielszą biel..... i bielszą biel że pogubić się można co nazywamy bielą
ale to jest pikuś w porównaniu z koszulą wypraną w tym proszku lub płynie wybielającym gdzie ją wyciągają prosto z pralki idealnie wyprasowaną.... pies drapał ten proszek ja chcę tą pralkę

ale to jest pikuś w porównaniu z koszulą wypraną w tym proszku lub płynie wybielającym gdzie ją wyciągają prosto z pralki idealnie wyprasowaną.... pies drapał ten proszek ja chcę tą pralkę

Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
No albo dajmy na to, reklamy tabletek przeciwbólowych. Nie pamiętam czego to była reklama, ale było tam coś o wyjeździe na narty Do matki przychodzi córka ze swoim mężem który ledwo zipie ma z 40 Stopni gorączki a łazi po ulicy
Powinien raczej leżeć w łóżku. Irytuje mnie ta reklama, do tego stopnia, że zastanawiam się czy scenariuszy do tych reklam nie pisze jakiś "kupiony" magister, który zdał co najwyżej 8 klas podstawówki 

SCEE™
A no faktycznie... 
Dopiero teraz zauważyłem absurd w reklamie tych tabletek... Niby 40 stopni gorączki,a ciulas narty się wybiera.Skoro o absurdach mowa to mam jeden-reklama płynu do naczyń Fery... Chce mi się rechotać na cały pokój jak widzę ich ''profesjonalną'' prezentację-setki talerzy ułożone wzdłuż skoczni w Zakopanem... A Małysz to jak miał skakać, ja się pytam??? :O

Dopiero teraz zauważyłem absurd w reklamie tych tabletek... Niby 40 stopni gorączki,a ciulas narty się wybiera.Skoro o absurdach mowa to mam jeden-reklama płynu do naczyń Fery... Chce mi się rechotać na cały pokój jak widzę ich ''profesjonalną'' prezentację-setki talerzy ułożone wzdłuż skoczni w Zakopanem... A Małysz to jak miał skakać, ja się pytam??? :O
Lepszy maluch w garażu, niż Opel w telewizorze.