sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Durnowate reklamy w tv

wszystko o wszystkim, odpoczynek

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
glukkon7
-#

Durnowate reklamy w tv

Post autor: glukkon7 »

Nie widziałem podobnego tematu więc zakładam wątek: które reklamy (niekoniecznie w tv) was drażnią, sprawiają że macie chęć wrzasnąć ''kur*# !!'' i cisnąć w telewizor wysłużonym kapciem?
Ja nie mogę zdzierżyć reklamy podpasek Always(gggrr)-tej tak debilnej,niedorozwiniętej,durnowatej muzyczki wymyślonej chyba przez bezmózgiego pawiana z żółtymi papierami!
Ostatnio płacąc za zakupy w kasie ta 'melodyjka' ciągle chodziła mi po głowie-wwrr! ):/
Lepszy maluch w garażu, niż Opel w telewizorze.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Ja nie mogę zdzierżyć reklamy podpasek Always(gggrr)-tej tak debilnej,niedorozwiniętej,durnowatej muzyczki wymyślonej chyba przez bezmózgiego pawiana z żółtymi papierami!
Bym poprawił na pedał, ale zgadzam się. Reklama jest tak wkurzająca, że bym tam wpadł i wystrzelał wszystkich. Muzyka rodem biebera.

Ale nic nie przebije tego, gdy w TV4 oglądasz sobie Galileo a tu nagle to wkur****ące trliylululu REKLAMAAAAAAAAAAAAA I TO NIEBIESKIE TŁO Z BIAŁĄ "CZWÓRKĄ" ARGH!@*!(@**(!&@*!@&*!@&
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
glukkon7
-#

Hje,hje :D Dzisiaj oglądam sobie tv przy obiedzie(rosół swą drogą mniam,mniam),a tu na Polsacie reklama kremu przeciw podrażnieniom okolic intymnych... :O Od tej pory rosół już nie był taki mniam,mniam :/

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

To to samo co reklama Pedigree :D
Bruno robi zdrową kupkę! I już nie jesteś głodny
nowy sposób na odchudzanie :P
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
glukkon7
-#

Właśnie ostatnio zauważyłem taką tendencję w reklamach do tzw.''jazdy po krawędzi'' czego przykładem jest wyżej wspomniany Bruno ;) Rozumiem że chcą przykuć uwagę widza ale filmowanie gówienek to zakrawa mi to już na jakieś zboczenie.

Awatar użytkownika
KoYoT
-#
Kontakt:

Post autor: KoYoT »

Jak to pisze na komixxach:

"Fekalia - odpoczynek" . Producenci zasłużyli na wieczny urlop. W sumie co do reklam to muszę wyszukać jakąś wkurzającą. A i tak mnie wnerwiają te programy muzyczne typu : X Factor, gdzie pojawia się beztalencie z (Nie) "Mam talent" (u).
Kasa: 321 $

LOL :D

PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002

PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002

Awatar użytkownika
glukkon7
-#

O albo Must be the music...wiecznie ten sam schemat jury:musi być w nim ktoś SUROWY(zapendowska),ktoś kto uważa się za MISTRZA(taki blondasek,dyrygent-nie wiem jak się nazywa),tzw.JAJCARZ(lider afromental)i ZOŁZA(wiadomo kto ;) )

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Mnie denerwuje reklama vitaminera i ta piosenka. Jest parę takich reklam, dlatego ich nie oglądam i przerzucam na coś innego. Nawet na bajki (nie mniej ,,mądre'' niestety...)

Awatar użytkownika
glukkon7
-#

:mrgreen: "(...)I codziennie witaminer BJJJJJJJJJJEEEEERRRZZZZZ!"(I na dodatek zaśpiewane takim piszczącym głosikiem).A widzieliście jak ci strażacy się podniecają śpiewając swą kwestię? :-P :-P

Awatar użytkownika
KoYoT
-#
Kontakt:

Post autor: KoYoT »

A mnie wkurza reklama gdzie występuje najbardziej znienawidzona rzecz... MAGNEZ. Typowy scenariusz:

Studio
- Wiele osób cierpi ... bla bla bla ... w naszym studiu "kolejny dupek za przeproszeniem ". Co robić?
- Stosować "kolejne badziewie nie warte ani grosza". Dziękuję.

I po reklamie. Po prostu nerwy biorą.
Kasa: 321 $

LOL :D

PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002

PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002

Awatar użytkownika
glukkon7
-#

W takim stylu była reklama maści na skurcze:''Tragedia na mistrzostwach świata!Nasza zawodniczka dostała SKURCZU!Panie docencie co począć?''
A taki ''specjalista'' to chyba magistra robił na stadionie w straganie obok turka handlującego dywanami :D

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

glukkon7, dobrze powiedziałeś ;D

Od siebie dodam reklamę, a raczej ogólny typ reklam. Mianowicie choćby reklamy proszku do prania. Przkładowo producent BlaBla reklamuje proszek który usuwa wszystkie plamy i jest niezawodny, a po paru dniach widzisz kolejną reklamę producenta BlaBla, która reklamuje nowy proszek który jest jeszcze "niby" lepszy. To trochę robienie w ciula ludzi. Skoro jeden proszek jest niby idealny to jak następny może być idealniejszy? Porażka total...
SCEE™

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

Quake96, masz zupełną rację, od 15 lat reklamują bielszą biel i jeszcze bielszą biel..... i bielszą biel że pogubić się można co nazywamy bielą :D
ale to jest pikuś w porównaniu z koszulą wypraną w tym proszku lub płynie wybielającym gdzie ją wyciągają prosto z pralki idealnie wyprasowaną.... pies drapał ten proszek ja chcę tą pralkę ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

No albo dajmy na to, reklamy tabletek przeciwbólowych. Nie pamiętam czego to była reklama, ale było tam coś o wyjeździe na narty Do matki przychodzi córka ze swoim mężem który ledwo zipie ma z 40 Stopni gorączki a łazi po ulicy :/ Powinien raczej leżeć w łóżku. Irytuje mnie ta reklama, do tego stopnia, że zastanawiam się czy scenariuszy do tych reklam nie pisze jakiś "kupiony" magister, który zdał co najwyżej 8 klas podstawówki :/
SCEE™

Awatar użytkownika
glukkon7
-#

A no faktycznie... :D
Dopiero teraz zauważyłem absurd w reklamie tych tabletek... Niby 40 stopni gorączki,a ciulas narty się wybiera.Skoro o absurdach mowa to mam jeden-reklama płynu do naczyń Fery... Chce mi się rechotać na cały pokój jak widzę ich ''profesjonalną'' prezentację-setki talerzy ułożone wzdłuż skoczni w Zakopanem... A Małysz to jak miał skakać, ja się pytam??? :O

ODPOWIEDZ