sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Windows xp - tworzenie nowego konta użytkownika

wszystko o wszystkim, odpoczynek

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
pavela
-#
Kontakt:

Windows xp - tworzenie nowego konta użytkownika

Post autor: pavela »

Cześć.

W jaki sposób mogę utworzyć nowe konto użytkownika tak, że przykładowo, Administrator komputera ma swoje pliki w systemie, na dysku, na pulpicie skróty itd... a ja jako gość, z nowo utworzonego konta, nie mam plików na dysku admnistratora czy skrutów na pulpicie itd... tylko czysty profil, bez plików Administratora? Pisze temat, ponieważ jeśli założę konto, nowego użytkownika, to i mam na swoim profilu pliki admina, a po ich usunięciu, tych plików admina, usuną się u mnie, i zarazem u Admina. Dąże do tego że, po założeniu konta nowego, mam czyste konto.

Mam nadzieję że, jasno się wyraziłem.

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Post autor: McMarycha »

może konto gość ? w niektórych programach jest możliwość wyboru dla jakich użytkowników ma być dany program zainstalowany ale nie do końca cię chyba rozumiem

Awatar użytkownika
pavela
-#
Kontakt:

Post autor: pavela »

mcmarycha, Tworząc nowe konto, chciałbym czyste mieć, bez żadnych plików Administratora z drugiego konta.

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Post autor: McMarycha »

no to nie wiem, moze popatrz sobie w narzędziach administracyjnych tam masz też ustawienia użytkowników

ODPOWIEDZ