Kadra ma jakieś szanse?
Moderator: Moderatorzy
- Damianero1993

Kadra ma jakieś szanse?
Chciałbym, abyście podzielili się swoimi opiniami o szansach naszej kadry w El. MŚ w Brazylii 2014.Czy po słabym,nie oszukujmy się-beznadziejnym meczu z Estonią i debiucie nowego selekcjonera dajecie Im jakiekolwiek szanse?
Bo wg. mnie,choć po rozczarowującym występie na euro,ta kadra ma jednak szanse.
A wy co myślicie?

Bo wg. mnie,choć po rozczarowującym występie na euro,ta kadra ma jednak szanse.
A wy co myślicie?
- OldShatterhand

po meczu z Estonią - zwątpiłem, należała nam się przegrana za tak skandaliczną grę!
torrenty w sieci bittorrent stanowią medium wymiany informacji.[scroll]torrenty[/scroll]

torrenty w sieci bittorrent stanowią medium wymiany informacji.[scroll]torrenty[/scroll]

- Damianero1993

OldShatterhand, PZPN-u nie rozbije nawet FBI i CBŚ razem wzięte  Jeśli po akcji z Kręciną nic się nie dzieję to nie bd się działo i w przyszłości.Nawet jeśli zmieni się prezes to nie zmieni się zarząd.Błędne koło
 Jeśli po akcji z Kręciną nic się nie dzieję to nie bd się działo i w przyszłości.Nawet jeśli zmieni się prezes to nie zmieni się zarząd.Błędne koło  Jeśli oni odejdą to nic się nie stanie.Wg mnie kluby polskiej Ekstrakasy
 Jeśli oni odejdą to nic się nie stanie.Wg mnie kluby polskiej Ekstrakasy  powinny postawić na szkolenie a nie na kupowaniu supergwiazd ze wschodu.
 powinny postawić na szkolenie a nie na kupowaniu supergwiazd ze wschodu.
Kadra ma potencjał.Tylko nikt nie potrafi go z nich wydobyć,bo wielu z nich indywidualnie to dobrzy zawodnicy (patrz Obraniak,Rybus Lewandowski,Dudka,Piech,Grosicki czy Kuba).
W czym tkwi problem?

Jeśli po akcji z Kręciną nic się nie dzieję to nie bd się działo i w przyszłości.Nawet jeśli zmieni się prezes to nie zmieni się zarząd.Błędne koło
 Jeśli po akcji z Kręciną nic się nie dzieję to nie bd się działo i w przyszłości.Nawet jeśli zmieni się prezes to nie zmieni się zarząd.Błędne koło  Jeśli oni odejdą to nic się nie stanie.Wg mnie kluby polskiej Ekstrakasy
 Jeśli oni odejdą to nic się nie stanie.Wg mnie kluby polskiej Ekstrakasy  powinny postawić na szkolenie a nie na kupowaniu supergwiazd ze wschodu.
 powinny postawić na szkolenie a nie na kupowaniu supergwiazd ze wschodu.Kadra ma potencjał.Tylko nikt nie potrafi go z nich wydobyć,bo wielu z nich indywidualnie to dobrzy zawodnicy (patrz Obraniak,Rybus Lewandowski,Dudka,Piech,Grosicki czy Kuba).
W czym tkwi problem?
- OldShatterhand

- Damianero1993

OldShatterhand,dzięki  Jednakże gdyby nie byli profesjonalistami to po prostu by nie grali w dobrych klubach więc Pierce akurat z tym się nie zgodzę
  Jednakże gdyby nie byli profesjonalistami to po prostu by nie grali w dobrych klubach więc Pierce akurat z tym się nie zgodzę  Co do jednego masz rację-nie grają na 100%. I tu chyba tkwi problem - wg. mnie oni w kadrze grają za karę,a nie dla honoru.Coś chyba koszulki robią się dla nich za ciasne
 Co do jednego masz rację-nie grają na 100%. I tu chyba tkwi problem - wg. mnie oni w kadrze grają za karę,a nie dla honoru.Coś chyba koszulki robią się dla nich za ciasne  

Co do trójki z Dortmundu Piszczek nie wygląda za dobrze,a w szczególności Kuba.Co do Lewego nie można mu zbytnio nic zarzucić,bo napastnik,nawet najlepszy,bez podań nie istnieje ,Lecz w meczu z Werderem Brema Kuba był zupełnie innym zawodnikiem niż w kadrze.
,Lecz w meczu z Werderem Brema Kuba był zupełnie innym zawodnikiem niż w kadrze.

Jednakże gdyby nie byli profesjonalistami to po prostu by nie grali w dobrych klubach więc Pierce akurat z tym się nie zgodzę
  Jednakże gdyby nie byli profesjonalistami to po prostu by nie grali w dobrych klubach więc Pierce akurat z tym się nie zgodzę  Co do jednego masz rację-nie grają na 100%. I tu chyba tkwi problem - wg. mnie oni w kadrze grają za karę,a nie dla honoru.Coś chyba koszulki robią się dla nich za ciasne
 Co do jednego masz rację-nie grają na 100%. I tu chyba tkwi problem - wg. mnie oni w kadrze grają za karę,a nie dla honoru.Coś chyba koszulki robią się dla nich za ciasne  
 Co do trójki z Dortmundu Piszczek nie wygląda za dobrze,a w szczególności Kuba.Co do Lewego nie można mu zbytnio nic zarzucić,bo napastnik,nawet najlepszy,bez podań nie istnieje
 ,Lecz w meczu z Werderem Brema Kuba był zupełnie innym zawodnikiem niż w kadrze.
,Lecz w meczu z Werderem Brema Kuba był zupełnie innym zawodnikiem niż w kadrze.- OldShatterhand

- Damianero1993

OldShatterhand, Jestem z Dolnego Śląska więc więcej nie muszę mówić  Pod względem czysto piłkarskim nasze drużyny nie za bardzo się lubią
 Pod względem czysto piłkarskim nasze drużyny nie za bardzo się lubią  .Nie jestem fanatykiem Śląska, co to to nie.Byłem na meczach w tamtym sezonie na nowym stadionie i tego na pewno nie zapomnę
.Nie jestem fanatykiem Śląska, co to to nie.Byłem na meczach w tamtym sezonie na nowym stadionie i tego na pewno nie zapomnę  

Na marginesie Lechowi dobrze idzie a w szczególności Gergo Lovrencsicsowi- jak na realia Ekstrakasy to wyróżniający się zawodnik.
 to wyróżniający się zawodnik.
Co do fanów Śląska...mieć stadion pod nosem,zespół w ekstraklasie a oni przychodzą w 16 tyś. na mecz w europejskich pucharach...wstyd.Nie ważny jest konflikt kibiców z trenerem-nie przychodzą oglądać p.Lenczyka tylko piłkarzy.

Pod względem czysto piłkarskim nasze drużyny nie za bardzo się lubią
 Pod względem czysto piłkarskim nasze drużyny nie za bardzo się lubią  .Nie jestem fanatykiem Śląska, co to to nie.Byłem na meczach w tamtym sezonie na nowym stadionie i tego na pewno nie zapomnę
.Nie jestem fanatykiem Śląska, co to to nie.Byłem na meczach w tamtym sezonie na nowym stadionie i tego na pewno nie zapomnę  
 Na marginesie Lechowi dobrze idzie a w szczególności Gergo Lovrencsicsowi- jak na realia Ekstrakasy
 to wyróżniający się zawodnik.
 to wyróżniający się zawodnik.Co do fanów Śląska...mieć stadion pod nosem,zespół w ekstraklasie a oni przychodzą w 16 tyś. na mecz w europejskich pucharach...wstyd.Nie ważny jest konflikt kibiców z trenerem-nie przychodzą oglądać p.Lenczyka tylko piłkarzy.
Nie można nic powiedzieć po jednym meczu, jeszcze w którym selekcjoner debiutował. Eliminacje skończą się za rok, do tego czasu wszystko może się zmienić. Ponad rok temu po porażce Polski z Hiszpanią nikt nie był optymistą co do występu na Euro, na miesiąc, ba tydzień przed imprezą wszyscy byli w 100% pewni, że wyjdziemy z grupy.
Czas pokaże jak będzie z tymi MŚ - czy z nami czy bez nas

Czas pokaże jak będzie z tymi MŚ - czy z nami czy bez nas
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na  pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
 pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na  !
!
						 pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
 pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na  !
!- Damianero1993

Zohan, Co do tego optymizmu w Euro to po primo-my na niego nie awansowaliśmy.Po drugie primo-optymizm był ponieważ kibice dali się ponieść "Euromanii"
(Na MŚ w RPA tamtejsi kibice na krótko przed imprezą uważali że osiągną co najmniej półfinał bo wyjście z grupy było tylko formalnością, ba nawet czymś oczywistym-a jak się skończyło?)
Waldek dzisiaj podał resztę zawodników na dwa pierwsze mecze eliminacyjne.co mi się spodobało-Piech i Sobota znowu powołany,brak Milika z Górnika już mniej

(Na MŚ w RPA tamtejsi kibice na krótko przed imprezą uważali że osiągną co najmniej półfinał bo wyjście z grupy było tylko formalnością, ba nawet czymś oczywistym-a jak się skończyło?)
Waldek dzisiaj podał resztę zawodników na dwa pierwsze mecze eliminacyjne.co mi się spodobało-Piech i Sobota znowu powołany,brak Milika z Górnika już mniej

- OldShatterhand

słyszeliście, że mecz Polska - Czarnogóra ma być pokazywany w systemie PPV (Pay-per-view), czyli mamy zapłacić 20zł za oglądanie meczu w telewizji, to chyba skandal i rozbój w biały dzień jest. Jak moglibyśmy płacić za tą kopaninę? Jestem za Polską całym sercem ale komuś się chyba coś w głowach poprzestawiało...

Ocalić od zapomnienia PSX

Piękna bramka Toneva uwieńczyła sukces. Damianero1993 za jaką drużyną jesteś?
 Piękna bramka Toneva uwieńczyła sukces. Damianero1993 za jaką drużyną jesteś?